Секако дека можат, ама по challenging е, тоа ми беше муабетот. А и нема врска од каква пие, битно да пие вода :D.
А ако е некој поблизок, наместо смоки ќе ти подари блок чоколада. Боички покрај тетратката и моливот беа врв. Кога дојдовме во некои доцни...
[ATTACH]
:inlove: Види порака, нутри скор 98% извајв ехехе.
The Changeling (1980) и Maniac Cop (1988 ). Она кога навиваш за "чудовиштето"/ негативецот. Ако ви се гледаат филмови од 80-ти.
Мојата на 7 месеци почна да пие од цевка, од 6 и давав, така што можат да научат :D
Иста сум.. Енергија 0.. Еден ден ми е така подобро, се осеќам жива, после 3 дена умирам од повраќање и од сите други пропратни симптоми што постојат...
Е овој момент стварно не можам да го сфатам. На мајка ми дури и директно и го зборам и само ќе ми каже Е акоооо де јас да ти кажам ние како сме...
Честитки. Живи и здрави :inlove::l::f:. @fairy88 те чекаме да пишаш како поминавте и како сте со малата :sun::hug:. Е вака, ФАЛА ви за убавите...
Овде ги имаш сите агенции со лиценца....
Они врска немале што прават и кај тераат. За жалење од денешна гледна точка биле. Со свекрви дома, срамота морале ручеци, перење. Ги болело, не ги...
Od kade ti e ovaa informacija deka ke gi brkaat? Istovo se prasuvam i jas zaso tolku imaat postojano oglasi a treba za nekoj mesec da pocnat.
Ќе месиме кифлички меки како душа
Jas se porodiv pred dve nedeli kaj nego super e doktoro samo pofalni zborovi
Само ако ми правиш јадења ко во ФИ плс :angel:
Дојди чедо ќе те ранам јас. Имам полнет модар патлиџан ама sus e, уште не знам дали е добар. :D
Сакам вештерки чоек ама многу кринџ ми беше. ;( Од инает го догледав. Са на Хелоувин пак одам слепо на кино хехе.
Епа наместо чај ќе дадеш млеко.. ете барем 150 мл нека испие. На колку саати ти се оброците? Јаде нешто меѓу оброци?
Грутка на самопроверка фатив. Јас разбирам дека немаш сила ама стринингот е само информативен и добро е да знајш шо ген носиш ако имаш близок со...
Ајде повелите на мекици тетка сум. [SPOILER] @fairy88 ни се породи :party::l::f:.
Separate names with a comma.