Да те утешам ќерката стана во 4 30 по ново, синко во 5 по ново. Веќе правам ручек за утре, и ставив една сушара и една машина за перење :D
Еве сме 5и34 очиве не знаев кај ми гледаат:rofl:
Ние во 5 станавме, едвај некако и продолжив до 6 :?:
Како да знам дали е ларингит? Он кашла ама не многу често, ама гласот му е фатен се осеќа и кога диши како да хрчи се слуша
Се смени саатот?? Ете да се тешам ради тоа и ние од 5 ипол, дај си рака (highfive) Уште малце прва дремка ќе тераме. :D
Добар е со јадењето јадеше синоќа.
Со ништо, така варена само.
Моето на 9 така нешто почна да се исправа, за кратко и одеше по мебел и по некој чекор правеше на кратка релација ама се пушти тек на 14-15 месеци....
Има ли некој буден освен мене и детево мое од 5 ипол сабајлево по ново време :rofl: знаев дека ќе му се измести станувањето со саатов ама не до...
Првично можеш со стерилна газа навлажнета да му ги чистиш, а откако ќе излезат повеќе со четкичка. Јас од чико бебешка имам и со неа ги чекам сега, 8...
Бебе почна да лази негде околу 6ти месец... веќе два месеца прави чекори со држење на кревет и мебел, ама никако да се пушти без држење. Вака е баш...
Мајки, после годинка давате кравјо или ад?
Delimano.
Мајки, дали ги четкате од самото никнување и со каква четка? Бебе има едно само, еве и друго почнува да ника а за две недели годинка :)
Јас мислам дека се ова се прави до пункција. После тоа не. Се се пие за подобар квалитет на јк.
Во која болница ти ставија инекција за зреење и колку ти е намалена водата? Мене од 24 недела ми е редуцирана и идам на клиника секоја недела. Водата...
Убаво тавче за палачинки?
[MEDIA]
Одмаш :D Комбинација од одма + веднаш :rofl:
[ATTACH] [ATTACH] [ATTACH]
Separate names with a comma.