Здраво, дали во матично се вади интернационална венчаница ? За виза ми е потребно, фала однапред
Дали некоја го има овој кујнски робот на Делимано? Ако да - како сте задоволни. Гледам може и додатоци дополнително да се купат за блендирање, за...
Сузана Спасовска.
Пробај.
А 1 месец барем со Д витамин.
Може да влијае на тироида. За коса б6, б12, биоксин. За имунитет матичен млеч ампули или сируп др. Волц. Ама резултати нема магично веднаш, по некој...
Може ли да се зема витамин Д3 без консултации од доктор или без крвни анализи. Чисто да ми се подобри имунитет, коса.
Доколку не сакаш дополнителни проблеми и нервози во животот-не оди таму. Јас лично имав многу лошо искуство со Елена, тежок манипулатор и...
Dali mozam nesto da prevzemam po kupuvanje na stan vo gradba ,megutoa ima izmeni vo gradenjeto ,pomalku 1 balkonska vrata. Skica nemam megutoa od...
Никако.Отвори гоогле ревјус и види лични искуства,а и низ темава имаат доста пишано,а лично имам блиски кои малку е да се каже дека имале негативно...
pazi 3 da ne si
Мајки, ве прочитав сите, благодарам за советите. На почеткот немаше шанси да заспие неповиена, до скоро ја повивав и навечер и преку ден за спиење,...
Минимум 4
Ti blagodaram
Кафе Телефон Лабело Храна Вода
Za nas što imame hašimoto vnimatelno so premama, prašaj si doktor. Mene ginekolog mi gi prepiša, se napiv ednaš ili dva pati i vaka gledam sodržat...
Jas gi poračuvam od Anglija,Amerika ako imaš nekoj da ti donese. Ili na I herb aplikacija,ama mislam tamu e premnogu skapa dostavata i carinata za...
Kiss - Сашко Коцев Marry - Никола Ристановски Kill - Тони Михајловски Орце Ѓорѓиевски, Амар Мециновиќ, Максим Димитриевски
Имам Имаш ли домашно милениче
Separate names with a comma.