Hh mozam Mozes li da pies litar jogurt
Не Можеш ли да бидеш гладен/а два дена?
Т.н. христијани подобро глумат толерантни дури не се дограбаат повторно до целосна власт над општеството.
Не е најлоша опција,многу знае Мицко, сега за овој круг поготово, да излезеш да гласаш од инает или омраза е три пати бар поглупо отколку да си седиш...
Можам :D Можеш ли да изедеш 1 кг. крем банани?
Некогаш колку помалку знаеш во животот па толку подобро. Имав и јас еден период така 2 недели после циклус болки мислев готово рак имам штом толку...
Околу 10ти во месецот, пример од 5ти Ноември почни да проверуваш онлајн секој ден и веднаш чим ќе пуштат ќе се јавиш на матичната да ти закаже.
И пак ќе прашам, зошто земате и не ги враќате брзиве кредити? Што мислите дека ќе ви простат? И од банка да земете ќе е исто, ако не плаќате, а на...
Знам како е. Мојата на 6 м, кога вадеше заби беше со секрет ауууу. Незнам од каде излагаше тој секрет. Она плаче, јас плачам, држам, ја легнував на...
Јас намалив на 5мг, пред извесно време, среќа е се ок и вака, ама не сакам да зголемувам, многу ми се јаде, и многу потешко симнувам кг. значи и со...
Банки не се јавуваат по шефови. Банка ти праќа опомена, активира меница и си наплаќа. Само да ве известам дека ако земате брзи кредити, не ги...
Едноставно не ги перцепирам таквите коментари, и јас неколку пати слушав слични зборови (наводно на шала кажани) упатени кон мене, сфатив дека...
Dali znaete koga od prilika pustaat termini, gledam i noemvri zafaten e cel..
Кога бев на 20 мг да, имав многу апетит и се здебелив. Ама мора да признам дека немав и никаква физичка активност и многу јадев брза храна. Сега сум...
Леле, едно прашање: дали се здебели од елицеата, и дали повеќе имаш апетит? :envy:
Ne mozam Mozes li da treniras fitnes doma
Јас го имам големото пакување од спрејот,исто е првиот пат мирис на благо на убаво вториот пат на прегорено ене го седи не знам што да му правам
Те разбирам скроз, и јас пред многу години истото го викав, ама сега после СЕ, не ми е важно. :hug:
Абе не сакам јас којзнае тоа викам збор само ,да знам дека не заборавил :rofl: Ама ете сладната година па онака бев и јас:D дали дека поспартум на...
По матичниот број провериле каде работиш. И од банка да си земал кредит можеби ќе било исто.
Separate names with a comma.