Два пати до сега ја корситев така да мислам дека рано е да кажам некое искуство. Сега за сега океј ми се виде.
Морам нешто да ви кажам. Три колешки се на породилно. Од денес се враќа едната и неа баш не ја сакаат, односно одвратната шефица не ја сака и ги...
Зошто авокадо покасно? Или дека се водиш по тоа која храна расте на наше поднебје? Јас и дадов сега откако го воведов овошјето и зеленчукот. Многу...
[ATTACH]
[ATTACH] [ATTACH]
КЛУБОТ 5 НАУТРО- Робин Шарма За книгаваа знаев уште поодамна, но ете сега и дојде редот. :) Книгава е воглавно за дисциплина, мотивирање, развој....
Вака пак јас косата природно ми беше густа и бујна.... Потоа ја избланширав и опадна а во време на корона исто почна многу да ми пага Сега пола ја...
Точно дека гласале од ВМРО за еден од македонскиве кандидати, но тој процент е многу мал, пример да ги погледниме двеве избирачки места, вака е...
Catrice да видиш во ДМ ако има . Сјајни не се, колку се мат за твој вкус, не знам. [SPOILER]
Eve prativ na slikata
Пеги да немаш? Најдобро види посети дерматолог и ќе ти каже што да користиш
vakvi kako na slikata sto ja isprativ
Mislam ova potocno sakav da kazam deka imam kafeni tocki taka fleki gi vikaat kaj nas
Со алатка за вадење црнки или пробај со триење со шеќер,немој да ги стискаш ќе си направиш белези на кожата
Оладено е се ,сега уживај во животот
Zdravo imam nekoi prirodni taka kafe I tocki po liceto sto mi se pojavija I kako da gi iscistam?
Дали само се залажуваш(е) дека сè е толку добро, убаво и бајковито? Дали не ја перцепираш добро реалноста каква што е, и потпадна под влијанија?...
Мене кога бев дете овој ми беше вкусен :D [IMG] Ама сега го нема никаде. Ким и Ле бон имаат вкус сличен на тој. На Витаминка ми е некако јак, но го...
Separate names with a comma.