Mojata e mnogu malecka i toj spric i e golem za da i go stavam vo usta. Aj ke probam so obicen spric
Дечки ги има ли некој пробано? Долго време ги гледам и сега на инста нешто персонализирани програми видов дека е новитет. Вреди ли да се проба?...
Па не е логика, нема логика да гласам за анонимус кој сака да биде градоначалник. Во што се докажал Амар за да има логика гласањето? Јас на пр....
Сега ги земам Waya ќесичките. Кога можам едно дневно, некогаш и повеќе. Два пати до сега имам земено фамотидин, ама се трудам тие да ги избегнувам...
..(така, понекогаш) набљудувам ликови и гледам како им е сето скоцкано, па од пуста досада сами си разрушуваат сè ко кула од карти. Јас уште не...
Па искусен е, водеше општина, има и што се задоволни иако јас го сметам за никаков. Колку што гледам исти факултет имаат завршено иако и тоа ништо...
40.747
Кај мене после пораѓај овулациите ми се ненормално болни и со обилен таков секрет како белка од јајце..што се деси не знам ств..бев на лекар и јас се...
[ATTACH] [ATTACH]
Повтори хцг во понеделник, ти дадоа терапија ??
Седни го, како маж со маж. Нз колку години имате. Нека ти се отвори шо го мачи. А од каде знаеш дека само таа е проблем, ги размисли двете страни?
Гледам се развила дискусија на темава, а вчера имав впечаток дека никој не е заинтересиран за ова, иако е многу битен фактор... еве јас да си кажам,...
Ви помага?Јас давав ..имаше грчеви пак :(
И јас сум тука некаде.. едвај ја заспав..до 7ипол продолжи и сега спие јас сум зомби,ќе поминат ли грчевите? дали ќе престане ова плачење и кога?
Како Комо езерото
И колку ад пиеше дневно? И дали три оброци и ужинка плус?
Фала ти, а паста?
Јас од Мега фешн купив пред една година h&m капут со 80% волна. Ептен е топол, се прават "топчиња" кај ракавите ама лесно се средуваат.
Денеска ќе го правам истово , ставаш нешто од зачини или ?
Separate names with a comma.