После риновирус и стомачен вирус, еве сега и овчи сипаници да изгураме, јас мислам дека до НГ ке се стабилизираме. Само да се пријавам дека се гурка...
Епа друшке годинава кажи со бебе сме, плачливо ни е. Расипано парно, ќе се селиме и не можеме гости. Моите ќе се само на три ноќи, и не дека ќе ми...
Ништо не ти е, опушти се :)
За добра топла јакна според мене може и некој аутлет центар да се посети или заландо лоунге, бест сикрет и сл ако се начека нешто. Кај мене исто сто...
Да, можно е. Кај ќерка ми беше така. Мора да го носиш на орл, гледаат подетално дали е се исчистено, дали има уште воспаление и дали има секрет. Ќе...
[ATTACH] [ATTACH] [ATTACH] [ATTACH] [ATTACH]
Октомври, ноември, декември и (особено) јануари.
Секс да секогаш помага,додека мастурбацијата не...
[ATTACH]
На 12 години :$
[ATTACH] [ATTACH] [ATTACH] [ATTACH]
А како го даваш свежо во парченца или пасираш блендаш?
Постои ,ама гледај да е безболно за тебе.Зошто има нападни луѓе од кои ќе не можеш да се откачиш лесно . Директно кажи му и никако да отвараш стално...
Мене не ми е гајле за дуи и влен, двете се учк. За тие партии гласаат главно Албанци и вмровци, јас не им се мешам. Ако мораше да биде една од нив,...
И да знаеш дека ке ги чита. И после ке биде а зошто ти на таа другарка ти и го кажа тоа,а зошто мајка ти ти го пиша тоа и слично.. И ете ти од фазла...
Ти дојден си за да си ожениш македонско девојче? :wasntme: Девојки, ајде одма дајте слики како правите ајвар, да одбере дечково. :rofl:
Не бе Вмровска страна објавила и така пишала, само Цаци поставуваше као прашања а се исечени одговорите на Амар, дури и смешно беше, и пишале Цаци го...
Separate names with a comma.