Знам тука негде ни се бебињата јас почнав минатата недела, на 4ипол месеци точно
[ATTACH] [ATTACH]
Аутизмот има експанзија зошто сега се зборува за тоа, имало и порано, ама не се зборувало, било срамота, тие деца биле институционализирани не биле...
[MEDIA]
Заеднички профил не е решение за стравови од неверство, љубомори и сл. ако тоа е причината. Јас ги избришав тие профили од другарки кои беа потпишани...
Зависи до бебето и развојот, треба да може убаво да си ја држи главата и телото за да е под агол во тој дел од количката. Јас од 3м почнав на 45...
40.759
Април.
Здраво. Кога ќе има одговор за пријава од октомври? И колку имаме за оваа недела ноември
Препорака за преубави перници - Јуск, ние ги купивме на велпур, цела линија им е предобра така што препорачувам со цело срце, мека, височка преубава,...
@rainbowec, после скоро 4 дена спиење на душеков (се преселивме веќе) да се пријавам дека јас во живот поубаво немам спиено. Не е многу мек ама ние...
Исто! Дај пешкир. Кај стојат? На исто место кај што стојат еве 5г пешкирите.
[ATTACH]
Здраво мамички Од кога почнавте да го користите третиот дел на количката за вашитее бебиња Незнам од која возраст се почнува
Викендов работев по дома и многу внимание не му обрнав па зема да црта со фломастери. И си збори он како си црта, се вртам и што да го видам. Нацртал...
Периодов го користам Семана, малку е поскап, го купувам од Тинекс ама алиштата мирисаат преубаво.
[ATTACH] [ATTACH] [ATTACH] [ATTACH] [ATTACH]
Дали има некој нарачано волнен џемпер 100% волна или кашмир? дали навистина се со тој состав, исто и чорапи ме интересираат има и 100% и 70%, дали е...
Не е до возраста, до карактерот е. Ене го, препаметен е, џабе, нема осет за време. Па така некни за на излет тргнал цел саат порано, а некогаш се...
Леле исто..полудев не само какањето и вриска ..зајдува црвена за уши се тегне цица пушта цице вика ..не знам..а млеко имам се нафурав дека нешто со...
Separate names with a comma.