Kaj mene se nemaat javeno za obuka
Не знам дали ми е бебево гладно цица убаво имам млекце да не не знам како треба ..да гледам на саат ли?Ја ставам на една града па на друга кога ќе и...
Дормео
Da ne se priijavi nekoj za obukite
Ne se nerviraj Nany ke te prifatat nisto ne se znae.Uste malku ostana.belki ke znaeme ako ne ovaa drugata nedela.
Ја користел ли некој маскава? Дали има некоја огромна разлика со поевтиниве маски што можат да се најдат по маркети/дрогерии или стварно прави нешто...
Здраво јас имам девизна сметка од Стопанска Банка Битола дали некоја член/ка знае во врска со прилив од странство на девизна сметка кога стигнуваат...
Tnx на инфо. Бевме во саботата да ги пробаме и на Алмак и на Алмеро душеците, ама не бевме нешто воодушевени. На Алмак беа подобри, ние го гледавме...
благодарам :)
Да, не од сите.. Од другар на мажот ми плачи и од брат ми... Од брат ми плачи кога ќе и зборни, има дебел глас хаха
Што користите за чистење на порите? Имам генерално чисто лице, само што имам огромни пори, црнки и millia тек тук. Претпоставувам тоа се прави од...
Мене стоматологот ми рече барем 2-3 недели, и не само кафе, општо темни пијалоци/темна храна, црвено вино, манџи, кечап итн. Мада што таквите...
И јас така знам 2недели да се соберат фактури се и после носиш и чекаш исплата..
Чекај душо дали ќе ме прифатат јас веќе полудев незнам веќе што да мислам..
Сакаш да си биде се како што треба или сакаш пола свадба кумовите да ти ја платат? Во денешно време се е по договор. Ама вие како младоженци кое...
Koga ke.imam vreme bas ke ja pustam
[ATTACH]
Заради фамилијарна алергија на јајце, немам дадено белка уште, после година ми рекоа. Само жочка јаде, со нејзе е оке, па малку сум ограничена со...
Ова со блокирањево некаде во settings се наоѓа или е друга апликација за блокирање? Баш ми треба нешто вакво. :D
За нокти дефинитивно Ана Инста: xtremenailsacademy Малку е скапа ама квалитетна. Мислам и курс за трепки има кај неа.
Separate names with a comma.