@theowndemon Големината кај сите ќе ти биде иста на екранот, кај сите 14" модели. Инаку во таа класа се HP Spectre x360 14 Dell XPS 13 или 14 Тргни...
Да да во ред, извини. Јајце и телешко, јунешко... тоа и јас форсирам
Таа е линијата Honey I Washed The Kids како сапунот. Мене ми се свиѓа мирисот, ама не е баш чист мед, има и цитрусно. Чист мед, баш природно, но...
[MEDIA]
Јас ги зимам кога имат на залиха тие од коко фарм ако збориш за нив
Не го мијам никогаш ножот за леб. Само организерот во кој што го чувам.
Мене ме интересира дали има други лаптопи како Lenovo Yoga (конкретно го гледам LENOVO Yoga 9 2-in-1 14ILL10 14" 4K WQUXGA OLED Touch/Ultra 7...
Селектирам шо не е за чување еднаш годишно. Остатокот го кревам на cloud + екстерен диск.
Јас и штедење сме стварно два света ама се трудам. Цел ми е 10к да тргнам. Претходен месец едвај успеав 6к, ама зато овај месец успеав 12к. Одам низ...
Нешто magic cips мислам дека беа така нешто се викаа. Се ставаа во зејтин и набабруваа т.е се пржеа. Како во картонска кутија беа. Ако мислиме за...
Ама тоа е лошо ако се користи со месеци континуирано, но не е ништо страшно 5-10 дена во болнички услови. Нека поминува и не се замарај со такви...
Па, ова тема е за self made.
https://www.lush.com.mk/Roots-%D0%A2%D1%80%D0%B5%D1%82%D0%BC%D0%B0%D0%BD-%D0%B7%D0%B0-%D1%81%D0%BA%D0%B0%D0%BB%D0%BF?search=Roots
@TammiB5 се согласувам за LTGTR Јас веќе ги потрошив (ми остана само лосионот) , спрејот нема врска со тој од септември 2023та година што го имав...
И јас во странство живеам и тука исто кога се испитува гестациски шеќер 3 пати се боцка. Првпат слушам едно боцкање.
Ужасно ме нервираат луѓе кога се фалат дека не знаат да готват. Жена, образована, со две деца, чека од мајка и која едвај се движи да и зготви ручек....
Кога бев дете пролетта беше многу поубава, и сега ја сакам најмногу ама тогаш имаше 4 годишни времиња и секое траеше по неколку месеци. Сега пролет...
Нема да ти штетат, не ја надминувај дозата што е препорачана, Солгар се солидни витамини.
Сака дожд
Можам Можеш ли да работиш со некој што многу го мразиш?
Separate names with a comma.