Дали е некој нов тренд, кога ќе прашаш менаџмент за нешто нејасно во работата, да добиеш половичен одговор ? Ама не ќе да е, значи поставуваш...
Затоа банка нема да ти даде кредит :) затоа е лесно да земеш брз кредит. Не мора да дадеш број, нив е доволно што знаат кај работиш па лесно ќе...
[MEDIA]
На мојот се му е јозево, од Маша и Медо розева ја знае, нели прасето ја викаат Розичка а он р не кажува па ја вика Јозичка.
ахахахахахаххахаха ме изнасмеа
Јас уште од првиот пат си бев во супер односи со неа, кога не ја барав она ќе се јавеше, ручек ќе спремеше син и ќе го земеше, можев и со недели да...
Може како моите ќе биде, ќе ги научи сама кога ќе кренеш раце и престанеш да и покажуваш:D Инаку 1 боја треба да знае на 2 години, 4 на 3. Моиве...
Супер сите те советуваат дека не треба апсолутно ни малку чувство на вина да помислиш а најмалку чувствуваш. Па ни малку ни повеќе се жалела на...
Здраво, Од Систина после колку време ви кажуват дали клетката се оплодила?
Јуск
Јас се мислев едно време ама на крај си се одлучив откога ќе се породам сите 4ца заедно да се сликаме со бебенцето поубаво, за спомен имам во телефон...
Женски со што ги чистите и одржувате подлогиве за бебињава?
Пензионер во КАМ треба посебен синдром да е. Чекаме на касите за плаќање, се направија поголеми редици. Отвораат уште една каса и ајде да се...
Епа исто и јас. Не е работава нон стоп да се пие нешто. Тој држи топ додека пиеш ама а прекинеш налет.. ја на пкуќа спуштив одма одкако го прекинав...
Да се пожалам едвај се избањав, и седнав се гледам пропадната во лицево , циклусот долг, болен (кетонали се дупнав од пиење) ,.... дете тешка...
па јас мака мачев со стрептокока каде што работев 2години валјда се живо префаќав…. И ги пиев редовно не знам сега точно ама од 6те месеци студени во...
Баш сега прочитав дека периодов е можно веќе да е свртено или да почне да се врти надолу па може и да притиска повеќе. Се надевам не е некој хематом...
Улетувам во муабет. Колку време го пиеше? Правеше некоја пауза?
Ти благодарам, баш сега ги ѕирнав, преубави завеси имаат.
Baby love mama масло од ДМ , помалку од 200 ден.е , немам ниедна стрија, породена пред скоро 2 месеца
Separate names with a comma.