Јас не знаев дека постои сетов и откако те прочитав во Мајчински со брзина на светлината го нарачав, чекам да ми стигне :sun:. Иначе за керамика...
Фустанчето со Мини од кадее? :inlove::inlove:
Додека Светле пее, во публиката забележува (претпоставувам) фанови од Бугарија со бугарско знаме. На знамето - нејзина силуета и натпис: „Цецо,...
Не се гнасам од улични мачки и кучиња, напротив. Посебно од мачки, бидејќи поголем љубител сум на нив. Многумина ми рекле Не го чепкај, остави го,...
Вчера видов во H&M сигурно и во мк ги има, преубави :inlove:
@Rozevata Добивам изгледа. Затоа сум била Мех :smirk:
Dali na nekoj mu e odbiena karticata denes?
Некој грк умешал прсти, друго објаснување нема...
Нешто да препорачате за нега на бланширана коса. Мн мие сува. И budget friendly да е... :D
Абе даде, после ја има и со нашето знаме.
Ми излезе клип кај што и вели на публикава ок је ок ја сам мислила да је љубав у вама (facepalm) Чиме се боде ова? Без разлика, треба да се извини и...
Леле истово вчера, усисав, џогирав, пиеме кафе со маж ми и госпоѓата земала со прстињата собира нешто од подот, буквално микроскопско конче од алишта...
Како се вика на турски да не знаете? Сакам да видам дали е долга.
Јас гарантирам дека ова е причината, не треба да и се замерува. :rofl: :rofl: Можда италијанско знаме мислела дека е
Здраво, ми треба џогер кој се врти 360 степени. Што мислите за овој од Ананас? [ATTACH] Или ваша препорака? Ќе ја тагнам @ALISA0000 како...
Нормално, Мики спасуваше.
Мами на дечиња на возраст како моето, околу 16 месеци, каков ви е распоредот со јајца, месо и риба во текот на неделата? Колку пати давате јајце и...
Второво...
Да, тоа е клучно пророкот да се подреди на Божјата волја. Но замисли да не поверувал, да не бил послушен... Бог би останал без свој медиум. Пророците...
Бранислав :D
Separate names with a comma.