Јас се решив неделно да објавувам чисто оти макс можи 10 слики во мислење, плус my garbage eating racoon ми дава екстра сличе статистики. Тамам. :D Е...
Јас пишав пред можеби еден месец за ова ама никој тука ништо не ми одговпри. Пишав и маил до хипп македонија и ми се јавија два пати да ми објснат...
Здраво @Doa. Добро ни дојдовте @Doa. Мило ни е што сте со нас, се надеваме и на Вас да Ви е мило со нас.
Здраво @FlirtBerry . Добро ни дојдовте @FlirtBerry. Ви посакуваме пријатно дружење и расположение со нас исто и на нас со Вас.
Го има ли некој? [ATTACH]
Vo grupa za majki i trudnici na facebook e objavena slikata za mlekoto Hipp Combiotic 1,sega go proveriv mlekoto i seriskiot broj e ist a bebeto...
Така е, невидена брука и гревота. Ама и тука гледам вина во нас што оставивме сѐ туку така кога требаше да гори Владата, што им дозволивме да имаат...
Каков чај ти помогна?
Во еурофарм купив баш вчера и многу различни видови имаше од carmex
Имам едно прашање за стипендијата од 1ва група за студенти од социјалните категории. Кога се аплицира за нашата материјална состојба, дали само треба...
Здраво мајки! 6 месеци сме, бебе е со бел секрет цела недела и едвај дише.. Прскам физиолошки раствор и вадам со носко, ама колку имам сила и дали е...
Не само што дадоа оставки, буквално се тресе владата. Се е мобилизирано и интензивно се работи на проблемот. Имаат они таму многу проблеми со...
Здраво. Имаме xiaomi s20+, не цел месец ја користиме и 3 дена појавува проблем, edge sensor, brush wheel error, line laser sensor, се губи роботот...
Мојот термин е 23.12 2025 :l: Baby boy:inlove:
Со лесно :inlove:
Шампон да ми препорачате без сулфати нешто на природно.
Одредени луѓе китат за Божик уште од 1 Ноември. Јас не сум од тие, ама сепак, да споделев инфо. [SPOILER]
Молерс Д3 и витамин Ц успевам да му дадам само во млекото (овесно пие) пред дремката на ручек. Никако друго не ги прифаќа, ниту капки сирупи ништо...
[MEDIA]
Во play store/app store побарај тему во срч, ќе ти се појави апдејт/ажурирај ако не ти е.
Separate names with a comma.