Не е епидурал за царски, спинал е како што ти кажале. Јас никаква мака немам еве месец дена ваљда нема допрва да имам, а и јас многу се плашев од...
[ATTACH] [ATTACH]
Денес пробав со Шур чек, не знам колку може да се види, ми кажаа дека веќе не би требало да игра улога Овитрелот, на 19 вечерта го примив. И еве го...
Од ДМ малото 250мл го земам.[ATTACH]
И јас баш затоа и дадов дека со мене доручкува и гледам кога јадеме исто има повеќе интерес. Малку помалце од лажиче ставам чиа, со една ипол лажица...
Јас се породив пред неполни 2 недели со закажан царски на гак супер поминав втор царски ми е ова со спинална бев и од од првиот немав болки во...
Јас го правев VeraCity во Авицена, најефтина опција ми беше а и д-р кога ме виде на ехо пред да го правам рече се е ок дека не гледа нешто...
Мила, прворотка бев.. идев со мислата дека ќе умрам. Дека епизиотомија ќе ми направат со 25 конци дека нема да имам сила да буткам зошто имав бронхит...
Многу е забрзана доставата. Нарачка од 19ти, денес ми се јавија за достава.
Проверка на слух, интолеранција на лактоза, кардиолошки и ортопедски 1700 преглед беше, те прашуваат што сакаш да направиш од прегледи. Инаку во...
Здраво. Ќе може ли некој да ми ја појасни постапката за добивање на работна виза за долгорочно вработување во Германија?
проверка на слух, проверка на колк се две. Лани беше околу 8илјади
Баш фино звучи ама времевоо 10 саат кнап.. Кај и текна сега на бебка да ја продолжува првава дремка периодов :?: Фино си спиеше по пола саат :rofl:
Не, од Тримакс се :)
Кои гајкички и влошки ги купувате и од каде дм ?
Баш мислев пред некој ден кога правев за нас чиа дека ќе биде супер кога ќе и воведам и неа. Од кога воведе? Глеам нигде по листиве ја нема дека не е...
Искуство со Qualified? Мојот матичен ми го препорача овој тест, бидејќи е со илумина технологија. Ваши искуства ? Каде се зема крв ? кој паккет?
Сум гласала и претходно за ликови / партии за кои не сум имала високо мислење (вусшност, за ниту една партија немам високо мислење) заради промена на...
Страв ми е од породување со второто, ради трауми од првото ;( и сега само мислам дека нешто ќе ми се случи мене ;( па згора на се свекрва ми ми...
Мн се смешни кога се дерат хахаха. Еве сега ја масирам на стомаче зашто уште нема какано, се дере ја и зборам викам ама кога ќе се искакаш ти она...
Separate names with a comma.