Примаш нешто прогестерон?
Врска нема тоа ти што збориш со постот на госпожа Нина, џабе ја нападна девојката, а баш убаво ви објасни и тебе и на Нина. Ја викам ако немате живци...
А брат не збори така, една што ја знам, од партија си доби решеније за работа па си бираше специјализација, па и отворија конкурс и така, сеа си...
Реално ова е победа голема на владејачката партија. Како да ги фризирале резултатите по нивна желба. Малку ми е сомнително и мислам дека можеби има...
Бебево е точно 6 месеци. Последно шише млеко ако и е пр. во 18,19ч и давав и ноќе накај 3,4 некогаш и порано 12,1 и го пиеше. Генерално и давав...
Според колку пие, јас барем така давав.. Мојот со 3500 испуштен, а и на таа килажа што ја имате вие после пиеше со 60 мл вода млеко, лаком беше. Сега...
Јас имам и робот и Dyson V8 ама сум позадоволна од дајсонот. Како што рече Лејди, ако немаш многу мебел, тогаш роботот е океј, ама иначе само се...
Јас и за беба и за нас складирам во тегли. Наједноставно и најубаво. Имаш секаква големина. Има и кесички на твистшејк, за домашно припремени...
Особено секс дома во ситуација кога во другата соба има некој кој прислушнува или во секој момент може да влезе.
Девојки како да го дозирам Аptamil cesar biotik според старост или по килограми? Бебето е старо 5 дена а тежината со која не пуштија од болница е...
328. The Blues Brothers (1980) 9/10 (R) 329. Scary Movie (2000) 9/10 330. Scary Movie 2 (2001) 8/10 331. Scary Movie 3.5 (2003) 7/10 (R) 332. Scary...
Чаки-куклата, ќе ја спакувам и ќе ја праќам во партиските штабови ширум државата.
Има ли некоја како мене што во 31ва недела сеуште нема одлучено каде ќе се породи?:sweat::sweat::sweat:
Подарок го добив, ми беше комплицирано на почетокот. Ама сега правам све што ти душа сака, пареник последно правев(мека пита со јајца, јогурт,...
Што се случуваше во Валандово? Цел ден бев надвор денес во Валандово, времето беше бомбона, со бебе. Баш мислам улица нема каде не поминав со...
Му седнам на фаца и само му ги масирам мадињата додека полека му ја лижам главичката..
На 16
Би пробала секако
Не ми пречи возбудливо е
Евентуално на толку труење, народ добил тровање па морале да гласаат за против-отров. Беше Амар на Инфомакс, веројатно добар стратешки потез. Не ги...
Separate names with a comma.