https://forum.femina.mk/threads/%D0%9C%D1%83%D0%B7%D0%B8%D0%BA%D0%B0-%D0%B7%D0%B0-%D1%81%D0%B2%D0%B0%D0%B4%D0%B1%D0%B0.5280/page-106 И зашто...
Здраво членки, спремам свадба и многу ми се допаѓа Ѓоко Танески, е сега сакам да прашам дали некој имал искуство со него и неговиот бен? Дали сте...
Не, сите невролишки испитувања ми се во ред. Немам проблем со силата во рацете, немам проблем со нозете, но сите доктори што ги консултирав, дури и...
Да не не се навикнати на патики? Пробајте по дома да им ги облакате по малку.
Панчевски
За аплицирање за ваучер каква е сега псотапката? Документацијата е иста како претходно? Како е дигитализиран процесот освен што одговараат на мејл и...
Епа годинава лајтунгот на градинката одлучува дома родителите да прават. Исто и за фашинг ако сакаат да си ги носат децата во градинка, да отидат и...
И јас имам некоја слична мака. 13м е. Прооди една недела после роденденот. Дома си оди лабаво од соба во соба. Надвор сака да трча и ми е страв да го...
Сакам да почнам сама да си ги правам ноктите со гел и гел лак. Дали може да ми кажите кои се основни работи што треба да ги купам и кои се чекорите...
Дали некоја од вас има искуство со ИВФ со инсулинска резистенција?
Дали при ларингит качуваат и блага повремена температура? Ќерче заработи ларингит од саботата навечер почна со зарипнат глас и поткашлување и темп...
Па ако 5 години уште не почнале да ,,легнуваат,, на брашно, за 25 сигурно ќе биде(fingers). Таман ќе ви пораснат децата за женење, мажење, па ќе...
И дали Дарја Мустафаоглу и Амар се у врска или онака сегде идат заедно :D [ATTACH]
А ако имаш каде да одиш, замини на едн недела на гости, ама на него не му кажувај дека си на гости, туку само да си реши со неговите или вака ќе...
Јас кога воведував за синко вака ја воведував, бар таква беше праксата пред 4 години. Сега не сме стигнати до жолчка ама пак исто планирам.
Nekoj sto polaga sea da mi kaze kolky pari se testovite i poligonot
Патријотите вчера пред белата палата славеле со српски турбо-фолк, сега ми излегоа на рилс. @FriendOfDorothy :D
3 дена плачки и неспиење и смислено ти е:D А се тепаат близнаците меѓу себе или само моиве се бандити?
Тоа е оноа стапчето на него има лед ламбичка , а фенерот или си го бираш сама има разни форми , животни , или си го изработуваат во градинка/школо...
Сите луѓе ме нервираат, не дискриминирам никого.
Separate names with a comma.