Јас до сеа само инстант сум дала овес од Холе и не сум варела мада и за нас не варам го оставам од вечер во млеко да кисне така да кога ќе го...
Оди, да ти биде мирна главата.
Без рецепт дали ги даваат?
Да не вади запчиња? Мојава многу одбиваше дур и искочија првите две доле едно по друго
Да знам дека што порано тоа подобро, и во случај да има полесно ќе се надмине. Со првото од 6 месеци давав овесна каша со путер од кикирики, омлет и...
Ама не се оперира снимка се оперира пациент Ако ти си ок до негде не е време за опп Шо лекови примаш?
Абе не ја бањам на рака, ја кревам на крај од капење и ја плакнам, не ќе ја оставам со цела пена од корито.
Радио је раније али сад је стар има више 70 година али ради нјега син питај га за нјега дали ради он
[ATTACH]
Molim pomoc, da li turan jos leci strabizam kod dece, zvali smo ga ali je rekao da vise to ne radi, pa da li je neko bio skorije i da li ce pomoci...
Баш како пред добивање, може нештп и од променава на времето е којзнае... Јас дури во петок имам контрола кај матичната.... Напиј се магнезиум малку...
Да во побезбедни ама пак се плашиш како недоносено го пишуваат... Пиев магнезиум б6 и сега лежам се надевам ќе се смири.... дури у петок сум на...
Леле и јас исто осеќам. Како пред добивање :worried: јас сум 36+2 среќа денес сум на клиника на контрола па ќе прашам само да издржам до 12:00 тогаш...
Vo Makedonija i so drzaven fakultet kje prodavash. Ako imash partiski vrski, i bez diploma kje rabotish i vo ucilishte i doktor itn...
Дали некоја била сега скоро на прв скрининг во Ремедика, која е цената?
Само кај македонските педијатри јагода, берис, киви, се алергени, а зденка се дава од 6ти месец :D Не е по блв воведувањето алергени порано од...
Неофицијална химна на ВМРО, во оригинал изведена од Пепи Бафтировски, а препеана од нивните штабски пејачи - Андријана Јаневска, Игор Дурловски и...
Исто давам. А пие колку сака.
Гледам слики од бебе кога била и солзи си течат.
Separate names with a comma.