Морав да заклучам пошто стварно не ми се гледа дик пикс у лп :puke:
Ајде @bokace1 пишувај Се спремавте ли?
За жал, полицијата не се замара со такви жртви. Пред неколку год запознав девојче, тогаш 17 години имаше, беше избегала од дома а и често тоа го...
Нема социјализам без демократија и демократија без социјализам.
[ATTACH] Вчера се фарбав и вака ми излезе косата. Не ми ставаат измеѓу др боја и сл. Знам дека ќе падне брзо али тоа е. Нареден пат кога да ја...
Детски е да гледа дал му гледа сторињата, или да слајдни на база на нешто шо ќе објави? Пошто ако објави нешто (освен селфи, малку очигледно и на...
К-к имавме ние. Матстар исто има добри. Локалните продавнички низ град.
Не сум купила некое време ама мислам дека во Скопје ја има. Нека потврди некој ако купувал скоро.
Немој со сториња и такви работи, многу е детски. Ако не сакаш да е она досадното здраво како си постави и прашање околу нешто што ќе постира чисто за...
Мојата зависност кон онлајн шопинг стварно ми отежнува животот земајќи во предвид колку bad blood има меѓу мене и доставувачи.
[ATTACH]
Neznam
Mene mi stigna poraka na rezervna lista sum ako nekoj se otkaze ke me povikat. Sto znaci ova koj moze da se otkaze na kraj na ova faza? Znaci nisto a
Во Кам во мојот град одамна не ја носат веќе урдата на Хомоље. Кај вас ја има?
Не, жалам. :D Само ги едитирам сликите и зачувувам во папка "daily food". Едно време објавував рецепти со се нутритивна вредност ама ако бројам толку...
Да одиш во просториите на ЕВН во ГТЦ. Таму ќе ти кажат или ќе те пратат во Аеродром кец.
Ако има разлика од транспортери може. Јас одговорно тврдам дека моето дете не го собираше. За шетање во корпа ја префрлив, за во кола во седиште од...
[MEDIA]
Ама се осеќам многу уморно. Инаку сум настината, валјда и од тоа е. Краток здив имам.
Separate names with a comma.