Скоро сите шминки ми се на Есенс. Презадоволна сум, а и не се шминкам нешто многу. Тоа што го користам секојдневно ми е супер.
Мене ми кажаа дека ми се намалува плодовата вода па си правев филмови дека исцедокот ми е пукнат водењак. Им досаѓав и на матичниот и на клиника ми...
А треба слика да се стави?! :lol: Темно кафени се моите.
Ние почнавме на полни 5. На 6м веќе воведов доручек и јадеше околу 120/130гр и го сметав како оброк , дека цело си го јадеше и доручекот е со...
Вил Смит
За жал така е. Цела Србија е на нозе за 16 загинати. Кај нас за 63 загинати никому ништо. Грозно. Инаку за избори 14 чартети слетале...
Ја кога ќе го видам жолтово ептен паничам, во сабота сум на контрола, да видиме што ќе каже :?:
Користам oil cleanser, а потоа aloe vera gel cleanser, на Балеа и двата, во комбинација функционираат предобро а не се воопшто скапи. Мицеларна вода...
Јас сум ин витро цела бременост ја поминав со секрет. Жолто или без боја баш како бело прање
Цртање катастрофа
Долги години вежбам но никогаш не сум земал суплементи, сега нешто ми се уврте у глава да купам креатин. Може некој малку поопширно да пише како да...
Крема за бебешко газе, Бекутан. Имам осетлива кожа и само Бекутан не ми ствара проблеми.
Мојава е 7м стара а 2 месеци веќе јаде цврста храна и повеќе од 100г нема изедено. Воведов и ручек, на тој па уште помалце јаде ама педијатарот ми...
Labello од цреша користам, како кармин е.
Впечатливи логоа, шарени бои без врска што не можат да се комбинираат со ништо, циркони, бисери, шљокици... такви ствари. I'm all for the minimalism.
Точно така, ова е вака. Добрата работа е што спортските вештини можат секогаш да се развијат, барем до ниво што не е "антиталент". Мене многу ме...
Од твоево поубаво нема, туку кај членкава покрај свекрвава проблемот е и во сопругот. Мајкава го притиска, тој потоа ја притиска неа и на крај таа...
Почнав со вкусови кај бебка пред 3 недели, денеска полни 6м. Последните 4-5 дена јаде по 140/150гр за појадок.
Скечерс ми се број 1, удобни и квалитетни.
Ова е најлошо,најчесто ни разговор не помага
Separate names with a comma.