Така го бањав првиот месец ама кога ќе се роди големо бебе и кога квалитетно качува нс килажа малку е потешко. Сега на 3 месеци со 7кг размрдано бебе...
Значи од сабаље накај 5 саат осеќам некои пооштри болки кај јајниците ама не се така на интервали туку болка. Ми е страв рано ми е уште 37 недела не...
Син ми фати сипаници кога имаше 4 години, дома беше 3 недели и после го пуштив во градинка. И јас се плашев од паднат имунитет, ама за среќа не се се...
Искрено не знам кој модел е, или е 20про или 20+. Јас го земав околу 420-450 евра. И тоа не се сеќавам. Но, во МК не знам колку е. Само знам дека...
Па немам никаква причина, уз муабет со друга мајка ми сподели искуство со нејзиното и ептен ме преплаши. Јас на неполни 6 и дадов риба и патлиџан,...
Наставни листови кај моите даваат и во прво. Кај поголемиот сега во второ почнаа тест да го викаат, ама мислам не е лошо, повторување на знаењето е....
Имавме случај во градинка (во друга група) по само 3-4 дена родителите да пуштат дете од големата група само до врата и да си заминат. Ни да го...
Не знам зошто е така... Мислам од што му е се интересно надвор затоа трча. :^) Пробувам и надвор да го пуштам и почнува полека и наеднаш трча, нурка...
- Свидетелство за съдимост от РСМакедония (от Основен съд и от МВР) или от страната, чийто гражданин е молителят. Извадив документ за неосудуваност...
Нели се преименуваат во конто маркети
И мене исто
Нажалост има и такви.. едно девојче кај син ми беше само 7-8 дена дома оти имала само на чело и толку...
Имам мал проблем во четврток навечер платив карти со банкарски трансвер. Не со картица дирекно уплата е уплатена петок ( уплаќам од Германија) и сега...
Сега ќе собираат ѓубре што сами го создадоа
Не сум историчар, ниту гени ќе им испитам, ниту можам да им докажам потекло. На некој му текнало пред 30 години дека со тек на време ќе се претопат...
Uuu bravo mnogu visoko AMH, kolku jajce klekti ti izvadija ?
Мене ми е најубавиот шампон и да сменам повторно се наврајкам на него.
Се решивме ќе го родам ако е се во ред мора прво нифти да правиме здравје боже ради мојот кариотип Уште ми е чудно и неможам да се навикнам да...
40.776
Синко вчера од школо го земав исфрлан по лицето. Дур отидовме кај матичната па дома, црвенилото му се повлече и почна да ги чеша стапалата. Од страна...
Separate names with a comma.