Зошто детски? Дојде време такво каде што многу врски се започнале од една условно кажано 'реакција' на инстаграм стори. Еве во моја ситуација е...
Предлог за добар прајмер за мрсна кожа со видливи пори, да има тука да се купи.
Taka kazuvaat bidejki si gi davaat terminite na svoi lugje .Za zal i jas taka cekav i toj odgovor go dobiv Vo Jane kaj mojata maticna.Zatoa...
Имам пред години земено ко се форсирав да сакам тофу. Толку одвратна текстура ми има шо му имам скроз љубов откажано. :D Фала сепак! :hug:
Zdravo i jas imam podneseno i kaj mene nema nikakov odgovor uste. Od koj grad ste vie
[ATTACH]
Не запињам, само информативно прашувам. И сакав за спиење да прашам тогаш имам најголеми болки во раката и плешката, незнам која позиција да ја...
Ja I ti izgleda sme zaboraveni
[ATTACH] [ATTACH] [ATTACH] [ATTACH]
[ATTACH] @theowndemon не знам зошто ми текна на тебе.Мислам ти купуваше тофу од Дм.Извини ако сум грешка.
Дали го користите аспираторот носко за правосмукалка за новороденче?
Изгледа сите имаме селф кер овие денови. Мислам јас си завршив во 2 дена ама како нова сум. Понеделникот нокти и масажа, вчера депилација. Косата...
Zdravo Ima li nekoj porodilno isplata Nema uste nisto
Ти благодарам на одговорот.
Ќе ми кажеш кога во твојата тему нарачувачка историја над 22 евра плати данок?
Koj priznava pola mu e prosteno :rofl:
Ве молам за мислење и искуство за Др.Елена Џикова гак за високоризична близначка бременост
Ќе ти исплатат само тебе.
Ве молам за мислење и искуство за Елена Џикова гак за високоризична бременост
Separate names with a comma.