@Hipsterism Најдобро да се надоврзеш на нешто што има објавено.
Кога ќе воведеш и вечера ќе ги трошош.
На триесет и некоја имав покачен холестерол за првпат. Ништо не ми помогна да го намалам. Мене ми рекоа да пробам со диета, пробував и не идеше. Исто...
Доиш?
Само здраво, како си, после спонтано ќе си тече. Или надоврзи се на нешто што објавила.
Браво за споделување на петицијата. Не знаев дека има. За оние кои не го отвориле линкот ова е петиција за зголемување на породилното отсуство од 9...
Да, на 7 почнав. Немам дадено кисело млеко чекам домашно мајка ми да ми направи, грчки и урда имаме воведено.
За доручек давам од инстант ама му правам еден ден палента ,еден ден овес,еден ден инстант мулти,еден ден оризови снегулки и не ги дотрошувам.Вечера...
Мене по одговоров ми делуваш духовит, и мислам дека можеш да и пишеш едно обично здраво, па ако ти одговори, а вероватно да, продужиш со лежерен...
А со млечни почнавте?
Можеш и за доручек некогаш, ние го трошиме.
Мене овие ми се супер само чим се отвори две три недели и во ѓубре.Јас не успевам да дотрошам зошто различни му давам.
Да супер се. Можеш ова, семолина, во глобала се што даваш и на доручек. Можеш и од ноќните каши, јас и од тие сум давала некогаш.
Имам доста вакви кутии на подарок добиени, ок се за вечера? [ATTACH]
Од навика се буди, ќе смени и тоа за брзо. Со лесно мајка.:l:
Не се плаќа ништо, џабе празни муабети. 5 страни прочитав и само тоа па тоа, олку ќе било, толку ќе било. Повеќе ги збунивте другите отколку што им...
И што ако прашал што да пише? Не разбирам зошто вака на штрек се доживува секое прашање. Реално, ако ѝ се свиѓа ќе продолжат муабет без разлика што...
Од 8 почнав јас.
Мене ми е болката од средината на стомакот кон десно, веднаш под ребрата. Не е над папокот, погоре е, кај што завршува стомачната а почнува градната...
@mariz не знам како луѓево сфаќаат cry out|( мислев на тоа друг да ја смири, не да се остава да плаче, туку друг да те замени тебе неколку вечери....
Separate names with a comma.