Каде и која цена?
На 7м имаше 2оброка и 4шишиња млеко. 06h млеко 180мл во 09h доручек во 12h млеко150мл во 15h ручек 18h млеко150мл о 21hмлеко 180-210мл.
Фала, одма даваат извод или за неколку дена
Па од денес пошто денес го зеде уверението.
Баш 8):inlove: Пробаланс бејби :l:
Извршување на функцијата градоначалник Член 52 (1) Новоизбраниот градоначалник ја презема должноста од претходниот градоначалник во рок од седум дена...
Za bebe 7m so vovedeni dva obroka, kolku ml mleko davate dnevno? kako vi e rasporedot na kasa i Mleko vo tekot na denot?
Ми излезе на некој портал денес го подигнал уверението за градоначалник, тој самиот изјавил дека од кога ќе го подигни уверението тогаш ќе почнел со...
ГраФче таФче со расцветана кобасица [ATTACH]
:sun::sun::sun::sun::sun::sun::sun::sun: :clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap: :party::party::party::party::party::party::party::party:...
Не се повлекувам бидејќи сум наивна напротив несакам да се расправам со невоспитани кокошки и вообразени
И ние го правивме тој скен. Беше 2 и пол години и добро поминавме со цртани до дека траеше иситувањето. Како дете не го доживува толку страшно, се...
[MEDIA]
Е јас ради социјализација најмногу ја запишав, затоа што фазата на плачење од други и помина, ама само со тие што се познати и што ги гледа почесто....
Го отворив сајтот и не можам да разберам како функционира, треба да се понудиш како барател на работа?
Со ѓубрето до каде сме? Поминаа 72 часа, дали го светна Скопје новиов градоначалник? :?:
Јас за синко ваква земав на Млеко од нашата фарма. [ATTACH]
Зависи што има. И essence извадиа поскап.Околу 2700 е нивниот.
Ќе дадам [ATTACH]
Separate names with a comma.