Ајде женски сега само гушкање и големи да пораснете❤️❤️❤️
Фала многу, планирам така и јас со варено јаболче чљда почнам без форсирање, ако не сака ќе почекаме уште некоја недела
"Нана" - Емил Зола ❤️❤️❤️❤️❤️ "Љубовникот на лејди Четерли" - Д.Х. Лоренс ❤️❤️❤️❤️❤️ "Гуливеровите патувања" - Џонатан Свифт "Другата сестра Болејн"...
Од кога почнува 8,моиве дефинитивно имаат некој проблем.Незнам веќе кај да се обратам
Дали има некој што се разбира од принтери да го оправиме проблемов со мојов принтер? Ако има пишете ми за да објаснам што е проблемот.
Покрај родителите, оди и синот. Кога гледаш дека толку ти обезбедиле твоите, толку можеле, не се моќни, земи си обезбеди си сам. Туку кажи толку е...
Мислам дека оваа беше, ние тогаш ја фативме на некој добар попуст. https://www.neptun.mk/categories/MASINI_ZA_PERENE1/LG-F2WR509SBW
Здраво. Дали знаете колку изнесува сумата за второ дете? На договорот ми пишуваше 27 200, ама денес ми стигна поголема сума, па си викам да не е...
Neznam pojdi vo agencija za vrabotuvanje prasaj moze ne se site izvesteni
Да се иселам од Мк
Со втор царски рез поради брзи бремености која недела ве пораѓале?
Ако не ми се јават или пишат и утре значи одбиена сум?
Во моментов сакам да бидам безобразна со безобразни. Ама пусто воспитание ќе ме умре.
Кога си во конфликт со себе :@
Сеа шо треба Еве ја ке се ставам на тоа место Ке ги наседнам на маса сите Ке ги кажам правилата и обврските на куќата Храна(основно) сметки по...
Да бе, наравно дека алфа мужјаци волчјаци путка ќе ги команда, јадните вие вагинално и вештерски манипулирани. Него така ви чини... За ништо лошо у...
Za fakturi
Декември
Firma pa vrabotuvanje i posle profakturi treba
Separate names with a comma.