Ме извади од памет со насловов, реков леле Хари си дал оставка од банка, што ли се случува, кој ли ќе го замени- оно вести од нафталин ми вади]:)...
Euroanwer, искуства?
Од утре кога ќе излегувате да не облекувате чевли, одете боси за да не извалкате надвор. Не се случува секој ден вакво чудо, нека потрае малку...
Садојо - диносаурусот Стин - пластелин Ума - урма Баејо - багерот Гозје - грозје Дубето - ѓубрето Јоденден - роденден Тебата - тревата
Јас си ја одбрав затоа што бирав што мене лично, на мојава душа ќе и' значи. Што е и суштината. Не навлегувам зошто некој прави вака или онака, сите...
За дете од 4 години зборуваш.. Сериозно можеш да удриш некој толку слаб да се брани од тебе? Удри го покажи му дека со насилство се решава, нека...
Хари Костов школа. https://www.slobodnaevropa.mk/a/1475410.html
Види, насилството не е решение. Да го направеше тоа, ем ќе му дадеше уште полош пример на детето, ем ти ќе беше лошата во очите на присутните и...
Секако ќе реагирав и кај родителот ама ми изгледаше дека нема никој околу ѓаволчето
Ако планираш да употребиш насилство, полоша си од детето. Во ваква ситуација или треба да му кажеш дека не е во ред да покажува среден прст или да...
Тоа си е нејзин проблем ако неможе да се справи со позијата зошто не си даде оставка?
Хахах син ми има фраза од три збора “не можам бива”, спојка од не можам и не бива. :D
Не е мое да воспитувам никој а и покажување среден прст да толерирам не планирам од било кој.
Една од опциите е да си инсталираш бесплатен софтвер како Open Office Ќе ги отвора сите Office документи како doc, docx, xsl, ppt...
Дете да тепаш? Така се воспитуваат деца? Можеш културно да му кажеш дека кој и да го научил така не е убаво и е срамота.. Дете е гледа од други учи...
А, ти да не мислиш дека Данела сама одлучуваше кој да постави и дека не ѝ се мешаа зад камерите? :D
Малата има 6 месеци, 3 дена има запек, какат тврдо плаче многу, и дадов слива со овесни снегулки, круша и пак си е исто,дали можеби згрешив со...
Директорот на Комунална Хигиена дава наредби што да се работи во едно претприеатие а не Управниот Одбор, тие финти не поминуваат дека друг дава...
Дали знае некој како да направам кога ќе споделам на форумот линк од инстаграм/тик ток да не ми го покажува профилот?
Седам со пријателка во кафич и приоѓа мало девојче околу 3-4год кое не личеше на циганче, застана пред нас не загледа и заминува на таму и ми...
Separate names with a comma.