Вредат ли?
Женски ми треба совет, и мислење. Почнав на работа, бебе некогаш цица сабајле некогаш не, превозбуден е кога ќе стане и се трга одма. Има доручек,...
Да, така правам овие денови преку ден цело време се обидувам на спротивната страна а навечер го оставам како сака така. Фала на одговорот :l:
На Jordan од дм ја земав.
Мора да им ја смениш навиката со млеко што заспиваат, проблем голем е тоа. Иначе јаде мојава, ама ко лудача се понаша, што понекогаш ме загрижува. Се...
Еве тука ќе напишам едно ужасно искуство од Ремедика. Бев кај др Симонида и сум многу разочарана од нејзината непрофесионалност. Вечерта кога добив...
Се средува, цело време така лежеле во болница. Кај мене беше карлично и уште од стомак излезе со сплескано уше нанапред. И се на една страна лежеше и...
[ATTACH] [ATTACH] [ATTACH] За себе и за децата
Трае месец ипол болката, не приметив ниту да се повредам и слично почна само да ме боли и одеднаш ме укочи и еве не пушта. Ама ако продолжи вака ќе...
Некој на форумов што работи/работел или познава некој што е во Џонсон Мети?
Во право си, немало банкет, туку коктел парти.
за силикон пиштолче? Не треба да тече ако не стиснеш
[MEDIA]
Можеби е премногу да се очекува, но се надевам дека по неубедливата победа во Скопје и малата излезност на ниво на држава, власта ќе се запраша до...
Нема, сите се еднакви. :!:
Само ехо ми правеа во Систина на тој преглед на 40 дена, а секако јас не бев средена..
[ATTACH] :hai:
Те поддржувам. Некои деца само со тоа учат. Подмолни се родени
Здраво на сите Имав ваучер од фонтот за инвитро и тоа беше неуспешно сега за колку време може пак да се поднесат докуметни во фондот за ваучер
Истиот проблем и ние го имаме, главичката иста како на сликата од Ladyme :( Ни кажаа да го вртиме на другата страна, потпирам со тетра пелена за да...
Separate names with a comma.