Што значи ова 75 во кругчето? Многу ми се допаѓа како ги комбинираш оброците. А и апликацијава е супер, иако не ми се плаќа. :rofl:
Да, може е застарена пракса да се отвара од родителите, ама што доживеав со син ми во Систина кај Симеонов не можам да заборавам, да го држат тројца...
Имам пробано да ги тргнам во консултација со доктор, ама не успеав тогаш, еве сега ми е намалена терапијата на пола, па ќе видиме. Ако не успее, ќе...
И моето бебе е исто дали дека не ја мешам со многу луѓе..не знам ..завчера имав гости блиски до 01 не можеше да заспие цивкање хаос..убаво ми беше...
не. Туку глобално на неколку коментари пред. И коментарот мој кој е над овој се однесува на истото
@Mumoftwo30 разбирам дека не е ништо против мене лично. Јас само сакав да кажам дека во ситуации е ок ад ама зошто да се пијат долгорочно кога...
Претпоставувам дека ова се однесуваше на она што јас го напишав. Ако тебе ти одговара да не пиеш лекови при такви епизоди супер, ама да знаеш секоја...
Ако доктор рекол, значи треба и мора, зависност не се прави од ништо, ако ти решиш дека нема да е зависност. Тогаш зависност е и тие што пијат апчиња...
Само кај нас кутрите уште постојат вакви практики. Тргање, отварање, одлепување може слободно во сексуално злоставување да се вбројат. Никаде надвор...
[ATTACH]
Оброци од деновиве: Доручеците ги јаде ама ручеците ми ги одбива па теравме и со некои купечки каши Д: Овес со кокосово млеко и банана Р1: компир...
Го има ли некој користено овој колаген? [ATTACH]
Vidi go dr sto kazuva[ATTACH]
Јас не пијам апчиња и цело време сум со мисла дека што и да се случи нема да пијам. А сум под стрес имав епизоди на депресија гушење губење воздух...
@Mr.Limonko не е работата @Youknow да воспита нечие дете со тепање туку работата е која култура ја покажува детето да не речам дете од пелени спрема...
Moze od Skopje e covekot,toj imal nekolku na vratot zatoa sega e po 2 pat operiran. Super e sega,posle prvata operacija na dh na vrat i nozete mu se...
Здраво Јас сум возрасна но поради икс причини не сакам да навлегувам опширно би сакала да прашам дали може да се запишам вондредно медицинско на...
Жал ми е за лошото искуство, се надевам сте добри сега со бебчето. Ова за тромбоцитите и несакањето да дадат анестезија не дека е нешто лошо што го...
@MariaBouli да си се опуштиш и да не ја носиш таму кај што си ја однела веќе. Секое дете е различно. Верувај ако има проблем со детето ќе се види....
баш пред малку видов на инста на профилот на дм дека таму има само од балеа. Пред некој ден од Ebelin мислам дека гледав. Со шнолички чуда. Овој...
Separate names with a comma.