Кај да ги пријавам овие, се јавуваат на мој број и бараат некоја женска особа што не сум чула за неа? Ги прашувам од каде им е бројов, тие "грешка,...
И во другитe градови има ѓубре. Еве вечерва го гледав низ центарот, се претура од контејнерите и корпите - на земја. Ама и народов, јаде семки и...
Владата чекаше Орце да дојде и наредниот ден да почне со реконструкција на пругата од Зелениково и Илинден? Очигледно логистички решението било...
И јас го делам твоето мислење и жалам што им бев пациент скоро 4 години. Ембриолози катастрофа!
Што те интересира?
Продавам многу малку користена Пумпа Филипс Авент купена во Август. Пумпата е многу практична и лесна за користење. Со важечка гаранција од 2 години....
Може рецепт?
Negativen e testov treba da e ista intenzivna crvena linijata duri i poveke za pozitiven test koga dvete se isto crveni vo narednite 12 /48 casa...
ти имаш искуство втора бременост, но баш на предавање ни кажуваа дека чепот не мора наеднаш да падне и дека дури гинеколог не може да примети…....
Не грижи се, јас се на се качив 5-6кг во првата бременост, и тоа во првото тромесечие ослабнав 2,5кг, многу внимавав на ис храната бидејќи секако...
Еве ме мене со една грижа, во првите 5месеци се поправив баш многу 15тина кила. Сега последниве два месеци се немам поместено со килажа. Бев на...
[ATTACH]
Систина секаде со количка те возат
Ќофтиња со месо и зеленчук исечено на мали парчиња
Оди утре направи бета хцг. Одговор на форумов нема да најдеш без да се провериш прво
А од каде го купивте?
Зависи на кого ќе налеташ и дали ќе сака да те услужи
Бебка е 13++. Сака да јаде сама. Со раце. Јаде леб, домат, банана, бисквити, компир, зрна гршак, ориз..ама проблемот е месото. Има 4 заби (кецовите)....
Ајде имаш наша подршка. Плус еднаш си победила во ваква слична битка, поискусна си. Ние што сме почетници сме поисплашени и понетрпеливи верувај
Pa deka ne se pazime prvo bapraviv pred da mi kasni 1 den posle 6 den od kasneneje napraviv i ispadna negativen ama neznam koga mi bila ovulacijata
Separate names with a comma.