Тему.. силиконска. Истите ги препродаваат по инста, ако мислиш на тие
Значи сето тоа го имам освен жирант, бидејќи за жал освен сестра ми немам семејство во Мк никакво а таа нема некоја многу јака работа. Или тоа е само...
па знам сум била на посета горе и во глава ми е останато дека салата е на 10метри ама викам ај да не е нешто на друг спрат во хирургијата…. Не...
Толку брзо не може да ти покаже мислам, или е евапорациска линија или невалиден. Најдобро почекај да ти доцни
Скроз е вака. Доктор има право да оди на одмор не е должен секој пациент да го чека кога ќе се пораѓа. И мене ме водеше и со првото и сега Котларова...
Да додадам - сте побарале помош, сте западнале во рацете на еден нарцис желен за себепромоција. Не е страшно. Битно да не се повтори и тешко на тие...
Како првиот модел пиши на фб Клуб фотељи, јас имам пред 4-5 години земено комплет со честер фотељи имаат многу бои, а како вториот имаше во Гари едно...
никаде не пишува во пакетите за пораѓај дека бираш доктор во цената, така да тоа што др Котларова не се појавила мислам не стои во договорот. Второ,...
Zdravo menstruacijata mi beshe od 11 do 21 oktomvri I na 1 noemvri imav odnos I sega koga napraviv test za bremenost izleze edna crvena I edna bleda...
Многу пати сме разговарале со друштвото на таа тема. Тешко времиња идат светот се во неповрат оди. Култура непочит на ниво. А ние сме се фатиле со...
Во двор
Здраво, да ве прашам, дали со наполнети 18 години би ми одобриле отварање сметка во УЈП за скенирање, доколку немам никакви лични приходи (освен тие...
[ATTACH]Здраво, Имам пратка од Тему испратена преку M-ONE со тракинг број VIPxxxxx кој треба да го испорача ВИП пошта. Пратката веќе неколку дена е...
Испитајте уринокултура или брис, може има некоја инфекција штом и де повторува.
5 до 7 дена
па да така прави али не многу, како чеп горе
Русија е на чекор од историски закон со кој мајчинството ќе се признава како официјална форма на работа Времето поминато во грижа за деца ќе се...
Здраво девојки, дали знаете каде може да се закопа миленик?!
Да, такво. Ќе го оставам и продлжува да тече, сеа не многу, ама се собира горе како топче лепак и одма се суши тоа
Се надоврзувам на тебе, ама еве што е и со тоа ако дојдат сите, а јас немам толку храна, толкава торта. Не е само ќе пијат кафе/џин тоник. Може сум...
Separate names with a comma.