Тука бебиња не сакаат да боцкаат. Имаше ли бебето проблем со железото па сакате да проверите? Од 20 до преку 100 евра може да ве чини зависи што ќе...
Мож сум госпоица...за состојби и болести не дискутирам, општо ова. Подетално повеќето се легачи отколку седачи на шоља, а мож и прарализирани ќе...
Треба да се регистрираш во УЈП и после со тоа ќе се најавиш на апликацијата. Инаку не би требало да има проблем.
Не, некој има тешка столица, госпоѓо.
Fanta Hulahopki ili helanki
Ke go napolnam telefonot Frlam banjarka
33
Sto e devojka na Hulk
Ne mozam Mozes li da jade blago nonstop
Maja
Искуства со CO² ласер?
Така се научени дека се некој друг им ги брка работите. За муабетите во вц се изнасмеав, ама тоа е до карактерот или е влечко и дреме или е обратно...
Многу ги тинтрате маживе жими се. Разбирам љубов, си го обожавам мојов, ама во поглед на спиење и деца сме рамномерни. Он работел. Пих. Ајде на...
ќе си најдеш, настани, концерти, изложби, прошетки, планинанрења, кај што сакаш таму. и со секое излегување некој/а нов/а ќе запознаеш.
Ивана
[MEDIA]
Колку лесно контролив народ се ова дпмнОВЦИВЕ. На фејсбук секоја објава по 100/200 коментари BRAVO VMRO BRAVO ORCE, а ич не помислуваат дека вмро...
Нема врска дали е ладно, ако ти е за разболување во градинка е цела година сезона на вируси и бактерии така да не ти менува многу кога ќе тргне од...
Ми треба помош феминки ја користев ББ кремата на Хеимиш нијанса 23 и океј е сакав да ја пробам и на Миша ама некако се мислам меѓу 21 и 23 која...
Дали некој има искуство со следново, ако сте сосопственик на имот со други лица, и лицата ви предложат да го откупат вашиот дел со побарување на...
Separate names with a comma.