[ATTACH] [SPOILER] [ATTACH] [ATTACH]
Иста мака имаме, мојата е речиси два месеци. Во Синсеј во Џевахир најдов само две подебелки шпихозни, и тоа оние што се како повеќе како за надвор за...
После тестов следеа позитивни тестови,но за жал заврши безуспешно со спонтан абортус во 12 недела
[MEDIA]
@Baby warrior дали маж ти истово ќе го мисли кога ти ќе почнеш на работа? Не знам што работи сопругот твој, ама детето е заедничко, не му е него...
Ti bese na intervju?
Лутен сум - микс од лут сум/се лутам Потокавола - портокалова Жиновито - виножито Кадан - calm down (песната на Селена) Јанге - јагне
Kade imase uspeh vo grcija koja klinika I koja e cenata odprilika?
Дали на 5+6 недела е нормално да се види само празна кеса? Имав кафеав исцедок, без болки, но бев на итна и докторката кажа рано е за било што...
Неодамна ми се случи истото првите 2 дена ми беа најкритични.Сега после киретажата гледам да не мислам повеќе на тоа ,но се те навраќа на тоа пробај...
Да и мојава купените ги јаде сака потечна текстура. Јас денес веќе ме фати нервоза и реков и давам на парче. Па поминавме сабајле со авокадо и банана...
Од утре почнувам ама стварно овој пат :( Некои лесни вежбички за 2 ипол месеци пп и исхрана прилагодена за доилка ама пак да симнам некое килце и да...
Zdravo dali ima nekoj praveno operacija na veni vo Sistina,me intetesira kako se dvizat cenite pozdrav
Треба да дојде другарка од друга држава на викенд овде , па ме праша за некое поевтино сместување до центарот во Скопје, т.е. таа не ми рече поевтино...
Пораснавте и вие за ручкање. :inlove: 1. Да , доручек. Се дава овошје со житарки. 2. Зависи до детето тоа најмногу. Нас оброк ни држи околу 2.5/3ч,...
Нашиве инфлуенсери све у коли влегоа со камерите
За две перници?
Так - пак Пек - пет Ххх'јна - кујна :rofl: Кате - ракета
Separate names with a comma.