Да рано е сепак фала за одговорот
Не и испиена терапијата на време :D:D
Predlog za saxofonist za svadba?
Pa I jas taka nekako si povrzav demek poveke od 48 h ne kakan, pa probiotikot sto ne bi trebalo... bas sledna stolica da vidam kakva ke e
Ко тинејџерка бев скроз бекпек грли и ич не ги сфаќав занесените по тоут ташни. Кога навлегов во возрасниот свет еднаш во 100 години си купував или...
Истата ситуација е и кај нас. Мм спие сам во спална, јас со бебе цела ноќ се борам откако е родена. Додека беше помала и спиеше во креветче имаше...
Preporaka za doktor za skrininzi vo Remedika ?
Zdravo,ke mi treba letna kolicka za sinko. Ne mozam da se odlucam, nekoi imaat mala hmm tenda za sonce dr ne znam zs ne mi licat kako na 90 stepeni...
Од 6 до 8 месеци е табелата. И млечните ти се од 7+ месеци. Освен јогурт и павлака,што ти се како опција за со појадок да нудиш. Риба исто ти е од 10...
Нема лек, но некогаш знае да ја снема некое време и после пак да се појави. Мене така ми прави цел живот. Сега последно кога ја имав, само со...
Хмм не, оти од Министерство за труд и социјална политика ми стигна, така пишуваше.
Ова е листата од педијатарот. Е сега ме бунат млечни производи од 6 месеци зарем? Риба од 10? Ако имате некоја друга табела би било добро да ја...
Здраво девојки, би сакала да прашам за искуство со Рота вакцината. :) Читав дека е во скоро воведена и дека треба да се пази со пелените, па некако...
Ја стимулираат градата за да тече млеко, паметни се и е нормално и очекувано тоа :)
Генерално алпско, ама знам да ставам и што имам дома за нас ако е мала количина за го мафини, и сл. (обично некое од стокомак)
Да, уште неколку дена пред 2 месеци почна да мрда и цело време прави нешто со рачето, особено ја стиска градата како да држи шишенце.
Немаш ни месец до следна менс. Негде околу 20 ти би имала позитивен тест , ако си бремена. А за симптоми ти е препре рано. Ако очекуваш позитивен, од...
Како ја реши себореата? Нели нема лек? Со каков шампон се бањаш. Јас ја имав од претходно ама не се приметуваше исто како да ја немав . Сега не знам...
[MEDIA]
Имав себореа, но веќе неколку месеци, можеби година и нешто, се нема појавено. Себореата ја имам многу години, но тогаш не ми опаѓаше косата. За...
Separate names with a comma.