Ќе можеш ли да го прикачиш линкот од пумпата од тему?
Се чувствувам напната неодлучна растот на цените на становите ме утепа и тоа во градбавте вака те онака со тие преддоговори за свои пари човек да се...
Па скоро, 6 години сигурно е, за првото беше задолжителна. Треба да се пази на пелените затоа што бебето внесува жив вирус, да не се зарази некој од...
Најголема несреќа е да имаш проблеми со здравје, а посебно со менталното. Ако ти е нарушена психата, готово е со тебе.
[ATTACH]
40.790
[MEDIA]
Kolegi dali obligaciono pravo se polaga pred 3 profesori ili si biras pred kogo?I koj prof bi bil najdobra opcija?
Некој да знај како да аплицирам? Гледам оглас нема нигде, разбрав нешто избраните биле веќе на обука :?:
Здраво, ме интересира дали некој имал искуство со овие две пумпи
Да рано е сепак фала за одговорот
Не и испиена терапијата на време :D:D
Predlog za saxofonist za svadba?
Pa I jas taka nekako si povrzav demek poveke od 48 h ne kakan, pa probiotikot sto ne bi trebalo... bas sledna stolica da vidam kakva ke e
Ко тинејџерка бев скроз бекпек грли и ич не ги сфаќав занесените по тоут ташни. Кога навлегов во возрасниот свет еднаш во 100 години си купував или...
Истата ситуација е и кај нас. Мм спие сам во спална, јас со бебе цела ноќ се борам откако е родена. Додека беше помала и спиеше во креветче имаше...
Preporaka za doktor za skrininzi vo Remedika ?
Zdravo,ke mi treba letna kolicka za sinko. Ne mozam da se odlucam, nekoi imaat mala hmm tenda za sonce dr ne znam zs ne mi licat kako na 90 stepeni...
Од 6 до 8 месеци е табелата. И млечните ти се од 7+ месеци. Освен јогурт и павлака,што ти се како опција за со појадок да нудиш. Риба исто ти е од 10...
Separate names with a comma.