Внимателно да прочиташе ќе видеше дека наведов воведување на житарки. И далеку од дрска само кореспондирав на тоа што ми беше вратено, а прашањето ми...
Мене ремедика на 4ри прста не сакаа епидурал да ми стават наводно го успорувал отварањето, јас инсистирав и ставија со закана дека ќе завршам...
Ама девојките ти кажуваат за калориски мерлива храна која е соодветна за возраста на детето. Има правила по кои се воведува исхрана кај новороденче...
Да, ова е форум и темата е отворена за да може да се обрати секој при подготовка на цврста храна, како што беше и моето прашање, а не да ме советува...
https://www.medicalnewstoday.com/articles/night-terrors-in-babies-signs-causes-and-treatment#signs-and-symptoms
Bravo :inlove: Preubavo detalno objasnuvanje za site sto se macat seuste i ne mozat da uspeat tuka kaj nas vo nasite bolnici. Se nadevam deka eden...
Сигурно Меркур ти е во овен ако мислиш вака. :devil: :lol: [SPOILER]
Од што може бебе навечер како си спие мирно и одеднаш да почне да вреска? 9 месеци сме инаку. За гладен знам дека не е. Во скок не сме. Имаме две...
Една пејачка имала свој астролог, човекот ѝ кажувал кога да издаде албум, кога да пушти сингл, па дури и кога е безбедно да вози.:drunk:Астролозите...
Ако некогаш нешто се случи, заборавиш што сме и сме си биле, само пушти ја гласно ,,Marry On a Cross'' слушни ја длабоко, суштински, дур не те...
Е и мојата така си цицнуваше и си презаспиваше и во 4ти скок магично од една вечер почна вака скандали со плачење за нишкање навечер …. Некогаш нејќе...
Плаза ја имаш? Ние таа ја имаме, тоа е за да се исправаат сами да седат, да не се преоптоварува рбетот. Иначе на Чико земавме летна, Глее ја земавме,...
Никако неможе дефинитивно не!
Многу лош знак незнам кој може со нив мене уопште не ми се допаѓа на почетокот може но волк во јагнешка кожа се никакви немилосрдни не се за љубов...
Проверено, подобри во живот не ни биле.
Ќе можеш ли да го прикачиш линкот од пумпата од тему?
Се чувствувам напната неодлучна растот на цените на становите ме утепа и тоа во градбавте вака те онака со тие преддоговори за свои пари човек да се...
Па скоро, 6 години сигурно е, за првото беше задолжителна. Треба да се пази на пелените затоа што бебето внесува жив вирус, да не се зарази некој од...
Најголема несреќа е да имаш проблеми со здравје, а посебно со менталното. Ако ти е нарушена психата, готово е со тебе.
[ATTACH]
Separate names with a comma.