Јас изедов стап со дискус хернија на кичма, не знам од кај да почнам, треба 5 страни да напишам. Само на кратко: за малку избегнав операција;...
[ATTACH]
Луѓенца може е смешко да се туфкам ама што се случува? :D Значи ноќва спиеше 14 саати, едвај ја разбудив во 10. Стана, цицаше, јадеше, искочивме да...
Не. Обично во таквите има и скриени камери преку кои што си прават контект за аматерски порничи.
во дерма плус бев кај Коста Цветковиќ задоволна сум на крај по прегледот ми црташе на лист како дс ги следам и кое што значи
Како им давате кашкавал? 14м сме, досега немам дадено, не знам ни како :?:
Некогаш за жал е прекасно, инаку од мое искуство кога е ставен во вистинско време е царска работа.
На 4 години не знае дете. Оно видело, и може мисли дека тоа е поздрав и ви мавта. Да, не се смејте ама децата не знаат баш се. Да е поголемо 10...
Дали тие станови од огласите за краток престој се безбедни, сигурни де?
Јас кога отидпв бев 9цм и не ми ставија рекоа до 4 ставаат и на крај завршив царски
40.791
Тила, Стружанка, Зара Хоме https://tilla.mk/e-pos/shop?tags[]=22&tags[]=39...
Споени перници,ако ме разбра!?
Предложете некој дермстолог за проверка на бемки?
Здраво дечки, сакам да прашам некој што има искуство со Work and travel во Германија и земањето на студентската стипендија во прва група (социјална)....
И кај нас е во школо, ама обврска е
Можеби има врска но околу мене бар примерите од другарки не се покажало точно. Таак да мислам како ќе ти се погоди е моментот :D
И моето бебе така спие ..многу кратки дремки има..единствено кога ја шетам спие..и затоа 2часа знам да ја шетам за да се раздвижам и да си поспие,па...
Да не знаете каде можам да купам детски баде мантил?
Директно можам ова да го дадам како почеток на глутенот? Во смисла не мора едно по едно се што содржи во паковањето? Туку да го направам и да...
Separate names with a comma.