Не не ја примивме затоа што имавме примано крвна плазма и мораше да поминат 3 месеци за да се вакцинираме и времето истече за прва доза.Само таа...
А сум давала понекогаш кога ќе ми спие мн кратко и има мн време до мојот распоред за оброк, и не ми направила проблем ама не знаев дали за секогаш да...
И мојата правеше исто, а кога баш и излагаше заб ништо не глодаше. Така да не мислам дека прават така заради заби, туку орална стимулација дека им е,...
Здраво, дали при хистероскопија ставаат локална или целосна анестезија?
И да го изгласаат за нас нема да важи само за новите...
Вчера коа не го задавив не знам кога. Си иде од село кај што уживал колку сака, одмарал, јас изгинав од пеглање негови кошули 2 дена. Јас правам...
Не намалува, не ги држи веќе млекото толку, поготово мајчино. Јас давам шмукалче или смоки, бисквитки. Чим сака да јаде, давај хахаха.
@Baby warrior да и кај нас исто. Или брадавка ќе ја стисме со непцата и влече. Почнав водичка да и давам од шишето цуцлата ја гриза само. Цуцла...
Кучето не се јаде.. *** Зависи околностите какви биле и причината поради која го извршил тоа. Самоодбрана е едно, коа немаш друг избор и само сакаш...
[ATTACH] [ATTACH] [ATTACH] [ATTACH]
Килимчето од каде е?
Па читам сеа на фб има некоја петиција за продолжување на породилното. Дај Боже да го разгледаат надлежните, ама чисто сумњам
Мојата е од бубамара, презадоволна сум сега за сега. Ептен кучево со ноктите ако испогази знае мало дупче да се направи ама исчезнува. Имаат дуќан...
Како што гледав кога купував, скоро сите подлоги се иста дебелина нема подебела. Нашата е од storybox.mk, гледам ја нема веќе онлајн....
Скрининг во Систина е 8.700 ?
Фала ти, бев ама не најдов честитки... Нејсе, нарачав онлајн :)
Допрва е полошо:devil:. Секој ден се борам со змеј, се фрла наназад, ме турка, со другата рака си игра со другата града, ме гризе со непцата на...
Уште оваа не сум ја пробала :D:D:D после ќе пуштам за успивање
https://forum.femina.mk/threads/%D0%90%D0%B2%D1%82%D0%BE%D0%BC%D0%BE%D0%B1%D0%B8%D0%BB%D0%B8.1511/
Треба или да имаш фирма или да бидеш регистрирана како земјоделец.. Ако ти е во помали количини регистрирај се како земјоделец, пријави дека имаш...
Separate names with a comma.