Da denes napravi po konsultacija so maticnata negativen,ako ne dobiam uste nekoj den ke pravam pak za sekoj slucaj ,sekako ke mi docni radi...
24 +1 650gr
За кој град? Јас колку што гледам има многу слободни термини за психолог, ако означиш дипломиран психолог на мој термин.А кој е подобар од нив...
Не знам дали е ради тоа ама кај мојава најпрво и се продолжи првата дремка и тоа баш кога воведов целосен доручек (дремката е после доручек)....
Јас и давам на Хипп внатре повеке пакувања се.Искрено имам и плазма давано а и од тие обичните.
Да, за жал
Би требало да покаже.Ама почекај уште два дена за сигурно.Направи тест?
Се ова е така кога каниме свои луѓе. Но, кога почнувам да канам од градинка и од маало деца кои се 30+ на број, малку се менуваат работите. Не можам...
А кое одделение е?
Секоја чест. Честитки и со лесно бременоста. :inlove:
Не
Најпрво искрени честитки:l: Мислам дека ти е од хормоните повеќе, зошто бебе е малечко колку што сум те читала. Си посакувала 4то детенце и желбата...
Јас немав бизнис етика, меѓутоа колешки ми имаат кажано дека се паѓале прашања од Либро и плус дека имало отворени прашања. А и според нив, тестовите...
@emkaemka Таман работа да очекуваме 3 години да се шеткаат до школо и назад... не мислам така... Секако има наставни содржини предвидени за тој...
Епа тоа на време се мисли, сега сепак е ствар на договор со маж ти.
Ова што го барате малку е невозможна мисија затоа што реалноста е таа. Приватните земаат околу 2000 денари. Ако ви е итно мој совет е да отидете на...
[ATTACH]
Кога почнуваат есенски попусти?
Плачам
Здраво, @Erika.greeneyes се сеќавам пишуваше за проблеми со какање, те молам пиши дали и како го надминавте тоа? Ми треба совет. Ти благодарам
Separate names with a comma.