Да
[ATTACH]Само мачава не ми се допаѓа воопшто
А како ќе ми средите станбено прашање? Ќе ми купите куќа? Или ти вака како гастарбајтер ќе обезбедиш бидејќи често напоменуваш како си надвор од...
Фала ти на помошта , ова е веќе решен тест . Темава е сватена, го врати со 3ка. Задоволна сум што не е полоша оценка . Ќе треба да вежба да ја...
Се мешам од старт со тоа што два три дена само една намирница е нова. Намирници за ручек сум ги воведувала во време за ручек.
[ATTACH] [ATTACH] [ATTACH] [ATTACH]
Ајде, ајде, сега ви мириса на ШАМПОН :rofl::rofl::rofl::rofl:
За спиење фен за бебе и некое германско на јутуб со тоа бебе заспива сега. Иначе пиштеше и така се успиваше во 4ти скок. Сега тоа почнува и шш шш два...
На зелен пазар на тезга има одбери си каков сакаш:D
На пазарче.
Добро ќе те Послушнам каде да купам?
Ти или не знаеш што е дрско однесување или мислиш да се мајтапиш тука со сите нас. Сите членки убаво те прашаа и ти одговорија, ти не прифаќаш...
Разведи се и купи си вибратор со сигурност нема да те изневерува :D
Никој не ти се обрати дрско, само ти како си разбрала не знам. Сите ти кажаа свои мислења, прифати еднаш. Што те навреди дека прво сакаме да средиме...
Се живее и без кур:clap:
Колку е?
Какви мислења? Дрски?
И без кур се живее, само кој да разбере. По лесно е тука да се правиме жртва на неверство и метафорички кажано жртва на насилство.
Ниту те осудив ништо од тоа, коректно те прашав имаш ли свои финансии за да се тргнеш на помирно место. Сепак се што ти се случува е твој личен...
Мајки јас имам прашање поврзано со нови вкусови, испробавме доста вкусови не одев по 3 дена од се оти реално уште ќе пробуваше ако одев по тој...
Separate names with a comma.