Да, тука си во право, најбитно е да си во дефицит, и физичка активност ако имаш плус, уште подобро, ама у секој случај дефицитот е клучен. Јас така...
@QweenSM мислам дека имаше пишано дека од Хип и кажале дека веќе имаат пратено залихи по аптеки, така нешто беше Qween?
Здраво не сум многу активна. Дури сега гледам. Се извинувам. Ќе те советувам да го однесете на очен лекар. Секој нистагмус (ако е тоа) е приказна за...
Мајки, Хип нема никаде, во аптека ми рекоа дека долго време ке нема и да си најдам замена. Може ли да предложите кое млеко да го земам? Се мислам...
Најотворено и директно ,овие од фондот нема да те примат повеќе од 2 пати на месец,ама прво треба да закажеш психијатар ,па тој да те упати...
За слабеење најбитно е на крајот од денот да заспиеш во калориски дефицит, односно да го ставиш телото да работи на резервната енергија или гориво...
Drops, Babbel, HelloTalk
Незнам какви се рецептите, ама што и да јадеш не треба да претеруваш.. Не постои храна што можеш да ја јадеш и ќе ти помага да слабееш. Треба да...
Јадам :rofl: Многу ме имаат разочарано, затоа и се здебелив. :smirk:
авокадо тост
[MEDIA]
@MacenceEna поголем доказ нема дека си супер родител. Преубаво. Една е мајка.:inlove:
@Mumoftwo30 @Mr.Limonko @quattro фала ви на одговорите. А, рецептите на Ана Стојанова какви се, знае некој? Гледам има доста рецепти за здрави...
Гледам излезе новата сезона на Maxton Hall. Интересна серија е, препорака за оние кои сакаат да си го пуштат мозокот на пасење. [IMG]
Da se nadovrzam na tvojot komentar : mene isto mi kazaa za dr. Tashe deka e agoganten ama jas nisto od toa ne osetiv bas bese zborliv i imavme super...
А другово што е?
Jas imam neshto so vi e potrebno,mozi da se zamenime
Вреќичката пред спиење обавезно, без ракави имам . откога продолжи денски дремки почнав и пред дремка да и ја облакам дека ептен се откриваше со...
Тоа е веќе друго. Сигурно ти брои колку јгх, протеини, масти и калории треба да изедеш во денот. Можеби во другите оброци имаш застапено протеини и...
На исхрана од нутриционист сум, заборавив да кажам. Топ ми е сега за сега.
Separate names with a comma.