Dali nekoj bil kaj Kostadinka Prilep da kaze iskustvo
Isto I mene mi javi takva poraka
Укинато е медицинско вонредно, за среќа или несреќа :).
Дали имате некој практичен совет за учење и полагање на Економетрија како испит? Во случај на неследење на предавањата и вежбите, што е она на што...
Оваа боја најприродно досега ти стои :)
Здраво, поради силни вртоглавици матична ме препрати на орл. Никогаш сум немала проблеми со ништо вакво , посебно не волку долго да траат...
[ATTACH]
Мене ми е жал за тоа. Детството е најчистиот и најлесниот дел од животот, а најчесто сфаќаме колку било убаво дури кога веќе го поминеме... Животот е...
Дали треба нешто плус од здравствена книшка, последни микробрисеви, крвна група, инфективен скрининг, прибор за лична хигиена, улошки памучни и...
Kolku vreme cekavte vo visa metric? Jas aplicirav na 15 oktomvri i uste cekam, pocnuva strav da me fakja.
Фала:*:
мора да има ваков коментатор, иначе ништо:D
На страната на ујп кликни заборавена лозинка за да ти стигне линк на маил за ресетирање на лозинката
Тоа и мислев и кај нас тоа се јаде најмногу :)
За заборавена лозинка која е процедурата?
Здраво дали некој може да ми ја објасни целата постапка за инсеменација. Пробиваме една година имаме 25 години . Нема утврдено никаков проблем а...
Празен е буџетот, социјални трансфери уште немаат реализирано, со ваква политика кај и да е плати и пензии ќе нема
може и јас ? [ATTACH]
Анкетата е поставена.
Како ги научивте да преспиваат во своја соба? Читаме приказна за успивање, и се во ред, си заспиваат таму, при прво будење да пијат вода или ако им...
Separate names with a comma.