Ti rekov deka ne se padnati, ne pagjaat tolku brzo. Sumamed na tecenje nos? (facepalm) Najjakiot antibiotik sto postoi. Podobro da si odite na...
Уф што убаво се храниш бравоо!
Доволен показател ти е самото дете и неговата реакција,бидејки таа се должи на доживувањата таму.Сето тоа околу менито е вистина,едно е напишано и...
А, значи ти прашуваш колкав е рокот за враќање производ. Јас те разбрав за колку време пуштаат пари на сметка. Ок, сори.
[MEDIA] [MEDIA]
Shortcut до тонирани раце. :D Благо. :D Јас имав период ко бев опседната со протеински колачиња (sneaker doodle од Be Healthy), ама најмногу спамам...
Јас обично немам проблем со стапалата ама од летото веројатно дека носев влечки нешто ми се зафркна… Ги киснев во топла вода, ставав вазелин крема...
Има црна коса
@kroasan , немам искуство со приватна, чисто за споредба во државна кај детево мое се сликани сите деца. И некое плаче на сликите, и некое што седи...
И јас направив околу 2 недели после циклус, значи би дошло после овулација.
Нуклеарна војна :D Што би било кога мажот би те фатил во кревет со друг?
Ние сме на Бебелан од сам старт, супер напредува беба
Матеа
Здраво! Дали некој има ставани порцелански коронки во етерна дент? На инста изгледаат сликите топ меѓутоа кога ќе ги зумирам некако ми изгледаат...
Кога станува збор да плаќам градинка 300 евра, сакам фул услуга да има спрема моето дете. Според ова што го кажуваш јас не ја гледам разликата со тоа...
Не знам, јас во продавница купив, но се предомислив а немам време да тркнам да вратам. Ми треба инфо дали се 15 или 30 дена.
Koga ima ljubov I razbiranje, zar e bitno koj klanja a koj se krsti.Vazno sekoj da si go pravi toa sto saka.
Луѓето се глупи без разлика која идеологија ја застапуваат.
[ATTACH]
Separate names with a comma.