Девојки мала помош Прв пат правам тест за овулација, денеска ми е 13 ден од циклус Дали тестов е позитивен, кога настанала овулација или е помината?
Да и јас го имам, лани многу заврши работата и одма и се одзатна носете. Оваа сезона уште не ми е асално пуштен во функција зошто е топло надвор, не...
Извини. Извини зошто се изнасмеав на ова. :D Ќе најдиш подобро е-хе. Нека не те плаши ова. --- Јас морам да се согласам дека некогаш се ситничари...
Искуства од Hairdo за балајаж? Bella Hadid Victoria Secret ми е инспирација, карамел/мед нијанса. Дали мислите дека ќе ме погоди? И како сте...
Дали имаш доволно млеко? На почетокот и јас го имав сличниот проблем ама немав доволно млеко затоа почнав да го дохранувам
Vi fali li seushte 223?
Фала мајки. Значи дефинитивно е до бројката. Се мислев за Виолета. Како се со калап? Потесни или пошироки?
Mi falat ushte 172,212,221,222,225,229,230,234,236,238,240,241,246 I 248 imam mnogu duplikati
Е сега сум лут и тоа прилично :@
Не, УВ индексот е низок. [SPOILER]
За утрински шеќер 4.2 те пратиле на ендокринилог? Па тоа е нормален шеќер.
[ATTACH]
Да, 5-6 пара купив шпикозни со патент од Ваикики за спиење. Мнооогу практични се, ти ги препорачувам.
Женски хелп... бебенцево е 2+ месеци на доење ама пример ќе се нацица и ќе заспие и се буди за половина час и веднаш бара цице и плаче, ќе цицне 5...
Мене не ми звучеше на филозофирање, туку на опис на ситуацијата која сака да ја долови дечково. @Unknown_7 земи си време, размисли си имаш право и...
Јас го користам од Mary & may интензивниот крем, презадоволна сум за овој период. Летниот период го користам тој со пептиди на Haruharu. [ATTACH]
Мами, на вакво сонце ги мачкате ли дечките со заштитен фактор?
Фала Бибо. Ако не ти е тешко да ми пуштиш слика која чашка ја имаш од дм.
Истото искуство го имав со Babylove. Ем пропуштаа, ем страшно мирисаа. Пробај ги на Violeta Air Dry.
Separate names with a comma.