Преубави работи имало.:l:
Романса.
Во СОС "Детско село"
Да не продава некој машки зимски чизми 26,27 бр?
Ќе те погоди само што се аздис со цена
Здраво дечки, дали некој од тука чува Лагото? Сакаме да земеме, најверојатно во сабота ќе одиме да го видиме душлето. Сакав да ве прашам тие што...
15 Ден Поручек ѓеврек (300калории округло) и кафенце (86калории). Ручек две пржени јајца, салата со зеленчук и лосос и две кришки црн леб со...
Поблиску сум до 20, имаш право, ама Рајт па многу помлада ми е, ми бега ептен. :rofl:
Основицата е секаде иста, зависи колку стаж имаш и дали си приправник или негувател/воспитувач (приправниците земаат помалце). Се работи 40 часа...
Според се кажано, јас не знам што би те задржало со неа, ама ти си знаеш голем си.
Здраво на сите,јас сакам да прашам дали некој знае каде можам да најдам перли?
Ти шо имаш за 40? Секако си далеку :rofl::rofl::rofl:
Со ова што го кажа немаме баш информации. Кога сакаш да одиш, каде сакаш да одиш? Дали се работи за летна/зимска екскурзија, продолжен викенд,...
Делиција
Инфакол е исто симетикон. Можеби дозирањето треба да е погодено.
@Feniksgirl Среќен нека и е роденденот! да е жива и здрава и само радост да ви носи :l: на темата, 13 години сум со маж ми, од кои 5 во брак и 8 во...
Против кланот и да имаш џабе ти е.:P Ништо, и ти идеш натака ајде.:whew::rofl:
Жал ми е што си одбиена но не се откажувај! Дали можеш да ми објасниш малку повеќе за документите кои треба да ги имам,и дали треба да ги доставам во...
Добро тие што се договарате со доктор за природно пораѓање ви дава ли број па да го барате у меѓувреме ако се појават болки?? Јас пак за една недела...
Препорака за посни ситни колачи???
Separate names with a comma.