[ATTACH] [ATTACH]
Јас сум во Германија и за 5,3 на гладно ми дадоја инсулин и ме следат секоја недела
[ATTACH] Oвие ги донесоа кај нас dm, berry haze нијанса види ја, мислам дека е слична. Убави се, како лабелца, јас земав друга нијанса ама и оваа...
Среќен роденден на малецката,најсреќна да е :*
Ќе ја почнам обавезно. Филмовите беа добри исто.:devil:
Менхетен одамна ги нема кај нас. Да им пишеш на Декоратива класик да не имаат некоја нијанса останато, тие беа дистрибутери.
Мене од како ми ги заебаа забите , сега кога бев кај овие да ми прават ,направив панорамска снимка кај други и гледам 3 заба кај што плаќав пломба од...
Пфф није мама пи**у родила!
Ко за Среда фино е ама каде е петок (facepalm)
Мојот сеуште не е почнат да се полни, треба допрва.. Јас за работа сум задоволна од мојата докторка засега, малку е строга, нема цили мили, нема...
Ај ќе се согласам со тебе, ајјјј. :rofl:
Редактирај додека имаш време. :!:
Da potpisav go zedov dogovorot
Па сеа, може изглеаш за потпорасната тинејџерка :$ 25 преку сила ај, ја за 19-20 и таман сме :rofl: Али денес ме мислеа за студентка, а до вчера ме...
Па таму мислам не се бира доктор освен ако не се договориш, треба директно да прашаш, ама јавна тајна е дека се плаќа тоа екстра и се фаќаат врски не...
Не оставам!
Nie imame datum za potpisuvanje 20 ovoj mesec profakturi so datum posle 20ti treba da sobereme
Дали има некој што како возрасен прележал сипаници?како поминавте?немам прележано и баш ми е страв, децава имаа контакт викендов со дете што вчера се...
A dogovor potpisa li vo zavod
Абе тинејџерка, остај.. :whew:
Separate names with a comma.