Поткаснува, ама количински воопшто не јаде...
Убаво би било да си провериш Хома индекс тоа ти е инсулинска резистенција и инсулин истите симптоми ги имам и плус други а исто и дебелина околу...
Дете од две години звучи поубаво одколку тодлер. Да не бидеме мрзливи во зборувањето.
Како не сум се запрашала, секако дека да и него го прашувам, тој вели седат со другарите. Кога бев бремена со детето една вечер се спонав и паднав...
Баш ме интересира и мене, кај кого си во Систина? Јас сум кај Лазаревски трето ин витро во Систина прво со него, па би ме интересирало дали има некој...
Тоа и јас си го мислам во последно време но се си велев дека претерувам со моите сомнежи, но не било така
Не верувам дека се коцка, повеќе би било онаа другото. Не знам како да преќинам, кога се караме или лутам тој се понаша како ништо да не било, и да...
Хахаха ме насмеа со последново. Не за да имаѓ црно на бело, мего кога ќе ме праша детето да знам што да му одговорам. Во случајов мислам повеќе на...
Мајќи незнам кај да напишам но ве молам да ми одговорите. Малата има 14м и веќе два месеци почна да зајаде по малку пример ручек една тегличка хипп...
Во кафуле пијам само кафе.
салеп
Јас мислам дека внесуваш премногу калории
Има гасови многу, еве го баш сега ми е на града и му кркорат цревцата и си пртка, тоа го буди цело време. Му го прекинав сирупот биотрина исто по...
12м Д: ѓеврек и јогурт У:смоки Р: чорба од карфиол У: бисквити В: јајце со сирење ама не го јаде
врска
Не требаше ова се вака да заврши подобро никогаш да не се сретневме.не би болело волку.
Изгледа од навика се будат, твоето барем врзува и преку ден, ова ич и многу истоштува.. пробај со формулата ништо не губиш.. Грчеви има?
Верувам зошто си ги имам доживеано и сеуште ги имам последиците од тоа
Што значи ако го сонуваш партнерот кој го сакаш дека те изневерува и тоа истата личност женска два пати ја сонував моментално сме раскинати?знае ли...
Мене во 31+4 ми измери др Котларова 26мм ама не ми рече ништо, вика ќе изгураме до 36та сигурно. Така да не е страшно и полна 36та да бидеме :)
Separate names with a comma.