Јас поспана: Сине, ајде гушни си ја лисичката и да спиеме сите. *му подавам плишана играчка* М: Уатафак ова не е лисичката. Не сум горда, ама.. :D...
До 45 дена пред термин ти даваат боледување, после или си земаш одмор од фирма па после го отвараш, или отвараш породилно директно.
Дали може да ми каже некој со патолошка бременост до крај кога најрано треба да се отвори породилното боледување , од денот на раѓањето на бебето или...
https://bellina.mk/prodavnica/nega-i-higiena/kosa/maski-kosa/maska-za-tretirana-i-oshtetena-kosa-so-crn-kavijar-150-ml/
Дали на,некого му кажале дека бебето е помало во стомакот за 1недела и дека треба да прима клексани ради мутации. Мене да и сум преплашена, дали има...
Дали на,некого му кажале дека бебето е помало во стомакот за 1недела и дека треба да прима клексани ради мутации. Мене да и сум преплашена, дали ума...
Кажа членката Капитол овие ги има и на Битпазар дм и во Веро дм
Колку гости имаше и колку/шо нарача? ]:) Влегов летечи. :D
Морген . Уште два дена и викенд :inlove: Вчера бев по таблети за тироидната, наместо тоа завршив со вадење крв и проверка на хормоните и плус...
Не прими. Правевме тест имаше антитела, прележал само никој не знаеше.
За години на добивање дете, не се каам ни за ден порано што не сме решиле и сме ја добиле ќерка ми. На 32 родив, веќе сум 33, маж ми 36 и сметам дека...
Да кај вакциналниот пункт на крај. Иначе на картонот од болница што ве отпуштија мора да го има бројот ако сте за развојно. Ако неможеш да најдеш ќе...
[ATTACH] [ATTACH]
Дали има некоја мајка со поголемо бебче кое има silent reflux? Уште кога беше мала се сомневав според симптомиве по нет што ги читав, ама педијатриве...
Мојата втора среќа ќе биде момче :l: Вчера ми кажаа на вториот скрининг :inlove:
Ова е во поликлиника Битпазар така? Има некој посебен број кај нив или тој на поликлиниката?
22+6 589 гр Ова гледам од вчерашниот извештај од скринингот.
Честитки мила :hug: Да е живо и здраво бебенцето, цел живот само убавини и радост да ви носи :l:
Зависи што требало да се прави. 200-250е за ламинати во Скопје е нормална цена. Околу 200е се и циркон коронките. Тие две работи се тоа што најмногу...
[ATTACH] [ATTACH] [ATTACH]
Separate names with a comma.