Здраво дали знаете др ирена тодоровска на гак која смена е следна недела?
Јас сум секош краток јасен и концизен, пошто ги знам крајните резултати, освен ако сакаат во агонија да живеат така вечно. Немам време јас како тебе...
Ама ти најдобар аргумент даде. (без дупешки) Да се разведе оти не е домаќин човек е скроз валиден аргумент. Не само што не е домаќин, туку дома не...
Ако си прифатена ќе те известат.. Ништо не плсќаш од твој џеб парите ги добиваш на наменска сметка од кога ќе доставиш фактури се што треба за да...
Искрено последниве 2 пратки порачував некои блузи и не се како што порачувам. Пример порачав крем, бела и кафено, а добив ПОРТОКАЛОВА, бела и крем....
Не си ни прва но последна, до две недели варирање на мерките е прифатливо. Убаво е да се стигнат барем до 30та недела мерките, подле е многу потешко....
Дали почнаа со наплаќање ддв?
Turski caj ili crn caj Omileno mesto za razmisluvanje
Nok Helakni ili pantaloni
Вино Ден или ноќ?
И јас исто вака воведувам. Истото ми беше кажано од педијатар. И исто така на 5 почнавме со вкусови :D
Јас мислам поголемиот дел од народот - крлежи сепак имаат корист од овој закон, ние смртниците еве во случајов јас и ти ќе страдаме јбг. Сите ќе...
Повеќе ништо не е за верување, се е дупење во мозокооооооо.
Скроз ми е шокирачки како еден од тие што треба нас да нѐ претставуваат не гласал против. Разочарувачки, и сите се однесуваме како да е најнормално...
Баш поради детето треба да раскрстиш. Не го користи да останеш у таков брак. Тоа еден ден ќе си изгради свој живот а ти ќе останеш и ќе се мачиш со...
Не е многу големо, испод 2цм е секако, структурата и формата се важни, на 6 месеци бара следење БИРАДС 3, прави биопсија или вади го цело, ако веќе...
Samo tonus jadam , bel nikako....teram so zdrava hrana namaliv I mn na kg za kratko vreme ..ama sega e strasno hahah sea ke pocne da tera da si...
[ATTACH]
Zvoni na broevite na sekratarkite najveke gi dobivav okolu 10-11 casot i mislam deka se vikase jasmina zenata mnogu fina, samo nz zosto ne si...
не го праша ли гинекологот кога да закажеш?
Separate names with a comma.