3-4 дремки дневно еве уште сме така и на 6 месеци. Исто така беше и кај нас. Накај 3,4 ноќе будна спремна за играње (facepalm) да не ја заречам сега...
А нема да покаже ако направам овие дена ? Утре другиден например?
Земи Киндеримуно на Др. Волц, има колострум во составот. Многу добро искуство имам од големата. Сега им давам на двајцата, со варичела се.
Не ми дозволуваа и мене, ама јас се соблакав пред да дојде визита, и така не ни знаеја што и како. А во право си дека е безврска така...
Ti blagodaram ke gleam da go napravam toa poskoro
И ја така планирав да правам зпшто пред 3 години не дозволуваа... И на ништо не личиш не можеш да станеш до вц да идеш се држиш доле ко пингвин
Многу долго време си чекала за да отидеп на психолог или психијатар, ама не чекај цел месец сега, мој совет е да одиш на приватно па макар и една...
[ATTACH]
Ne oni mi rekoa postepeno da gi namaluvam I da gi trgnam na klinika I stvarno bev super se do pred nepolna godina
[ATTACH] [ATTACH] [ATTACH] [ATTACH] [ATTACH] [ATTACH]
Есциталопрам е составот, тоа е елицеа или зепира како лек. Сама ги тргна лековите или по препорака од доктор?
I so pogolem intenzitet sea duri I sum nervozna bez pricing kako nikogas dosega
Ke vidam iskreno ova ke mi bide vtor pat vo 2021 bev na klinika I mi dadoa escitalopram I mnogu mi pomogna gi piev pola godina pa gi namaliv I gi...
Он во дневна кучето со мене :rofl::rofl:
Ја изгледа правам нешто погрешно преку ден :( преееемногу се врти и се буди навечер. Дневните дремки се 30мин до еден час зависи која како. Се будиме...
Не чекај, оди приватно ако имаш можност.
Da pobarav upat denes mi dadoa za na 16ti drugiot mesec vo Jane najbrzo imase tamu
Животот во странство е х10 пати подобар од тој во Македонија. Од странство мислам на Романија, Унгарија, Чешка, Полска, Америка, Малта, Германија,...
Не се добар квалитет ниту патики ниту чизми, освен оние што ги имаат шушкавите чизмички кои се декларираат како водоотпорни се меѓу најдобрите од...
Воопшто не сакам див секс. Ме излудува и нервира.
Separate names with a comma.