Кратки, беж или некоја убава сезонска боја (есен бордо, кафеава, темно зелена исто и зима; пролет некоја убава розевка, беж; лето најчесто носам бела...
Незнам што е белвица, така да незнам што би правел. Фрлам ракавици.
Барај на ФБ најевтини понуди, продавницата е во Лептокарија ама имаат и слики објавено
Ќе планинариме
Песната со која Сан Марино ќе настапи на Детската Евровизија 2025 година [MEDIA]
Opusti se ne se sekiraj.prviot pat me operirase tofovski na drzavno togas toj mi rece deka ne e dokazano od sto nastanuvaat i nikoj ne garantira deka...
Здраво. Дали некој може да ми каже по кој принцип е полагањето, какви прашња има кај Катерина Шапкова - Економика и Иванка - Историја на право?
[ATTACH] [ATTACH] [ATTACH] Дали некоја ги има пробано тир тир пудрите? Дали стварно се така покривни? И која е разликата во црвената, розевата и...
Подобро одмарај според мене. Секој ден во меше е плус за бебе.
На апликацијата ги пратам иако стига и на маил известување. Само што на апликацијата не секогаш се точни со ажурирање, каснат. Рачунај во просек...
Мене не ми ни препорачаа мирување и двајцата као ако планира да трга нека трга поголемо е во сигурни денови е. Имам денес болки баш и некако...
Средна големина накај кратки, средени во некоја нежна нијанса. :inlove:
Држава Англија Град Анталија Село Асамати Планина Алпи Река Амазон Растение Амарант Животно Антилопа Предмет Агломер Име Агнеса Ј
И мене када воопшто не ме релаксира, туку баш напротив. :lol: Преферирам туш.
Честитки, може да започнеш со фолна киселина. Една од подобрите според мене е на Now.
Дали некоја го има пробано новиот парфем на Burberry Goddess (Parfum)?
Neznam iskreno dali bi imalo problem toj den. Nemam ni denovi od odmor. Ili na 9ti da otvoram kaj zamenata porodilno neznam kako da napravam
Fala mnogu, se molam da se benigni
Е ај наздравје :) Јас треба подои да и скратам... :worried: Џабе се жалам од детево...
Утре доаѓаат родителите. Утре доаѓаат Кочанчани. Луѓе сме, да ги подржиме и да бидеме со нив тој час. Многу ќе им значи. Да застанеме рамо до рамо...
Separate names with a comma.