Не Јас пиев Тиогама апчиња они се за трнење баш алфалипоична киселина се Нека ти ги препишат Или земи епинеурон они имат 300мг киселина ама ке пиеш...
Пијам Пиете ли вино црно
Дали сериозно мислеше дека лажам? Дали мислиш дека јас имам потреба да лажам на форум? Или дека би лажела за нешто што може лесно да се провери?...
Епа добро, добро ќе е ко така. Со лесно ајде. :hug:
Да. Таков е законот зошто не ги сметаат целосно за зимски. Моите се All Season и синџир обавезно во гепек.
Пред година дадов. Некои 10 месеци беше мислам дека. И скроз непланирано и дадов. Сега јајце и е број 1 за јадење. Во секоја варијанта го обожава.
Чекаат. Другарка 3 дена ја чекаа. А може и повеќе да те чекаат. На мм братучетка додека не дојде до 7 прсти отворена и дома ја враќаа цело време.
Ако имаш All Season гуми, дали треба да имаш синџири за снег?
Како сега со заби и цицање? Ненормално боли има некоја финта
Во последно време приметив дека од месо немам киселини, а од полесна храна ми се качуваат до уста (до повраќање оди работата). Освен waya, јас си...
@mimoza.mk - Виа шоп -се за дома
Не планирам да идам постепено, храната генерално не ми била со месо но и кога јадев скоро секој пат ми се лошеше, тешка храна ми е така да нема да...
[ATTACH]
Златна дневна сестро за секс. 4 ипол години не сум имала секс на спална, баш поради горенаведеното. До пред година ипол големата спиеше меѓу нас, од...
Се мислев кај да го пишам ова, решив овде. Скоро се запознав со една поголема група луѓе со кои заедно трчаме. И иако некому дружењето со луѓе му е...
Rano vovedov nakaj 8 meseci mislam bese
40. 797
Едвај чекам да почне Божиќниот пост и незнам зошто толку сум нетрпелив да постам. Прв пат за Велигден постев годинава и ми текна да постам ден пред...
]:)]:)]:):devil:]:)]:)]:) Јас три родив,не знам каков е тој преглед со рака :D сега последниот пораѓај кога ме примија Систина закжан царски,...
Моментот кога сме се откажале од “борбата„ сме ја изгубиле таа борба.
Separate names with a comma.